Serierecensie: True Lies is Amerikaanse TV-reboot gebaseerd op legendarische actiefilm uit de jaren '90

Serierecensie: True Lies is Amerikaanse TV-reboot gebaseerd op legendarische actiefilm uit de jaren '90
Met Steve Howey en Ginger Gonzaga

Film :

Vanaf 19 april staat de eerste pilot-aflevering van de serie True Lies op Disney+. Laat Avatar-regisseur James Cameron samenwerken met Arnold Schwarzenegger en hilarische Jamie Lee Curtis en je hebt de actiefilm True Lies (1994), eentje die we zelden zagen in Hollywood. Het heeft daarom best wel wat lef nodig om deze actieklassieker een reboot te geven. Lees hier de serierecensie van True Lies.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Harry en Helen
Het verhaal gaat over Harry en Helen Tasker. Hij is een eersteklas internationale spion voor de Amerikaanse inlichtingendienst Omega Sector. Helen is een taalprofessor die zich verveelt met haar dagelijkse routine. Op een dag doet ze de schokkende ontdekking dat haar schijnbaar gewone man een buitengewoon dubbelleven leidt.

Beoordeling van Gids.tv: ★★

Entertainment-score: 55% | IMDb ★ 5,2

Deze beoordeling is gebaseerd op de eerste aflevering van True Lies.

Wie de film met Arnold Schwarzenegger en Jamie Lee Curtis kent, zal in deze serie zeker herkenbare elementen terugvinden, alleen heeft het gezin nu twee kinderen. De serie doet in de eerste aflevering de film een soort van herbeleven, zeker omdat we ook nu naar Parijs gaan. De leuke en grappige acteur Steve Howey weet in de eerste aflevering gelijk de aandacht naar zich toe te trekken en zet best een aardige rol neer. Deze gelikte Amerikaanse televisieserie verdient zeker geen Emmy, vooral als het om acteerwerk gaat en ook in actie staat deze serie nog mijlenver van de bombastische actiefilm van Cameron af. Vergelijken is misschien niet aardig, maar soms moet je niet aan films komen die een soort van cult-klassiekers zijn. Twee kleine sterren.

Cast
Naast Steve Howey (Day Shift) en Ginger Gonzaga (Ted) is ook Omar Benson Miller (Homefront) en Beverly D'Angelo (National Lampoon's Vacation) te zien in deze serie. Deze productie is onder ander gemaakt door David Barrett (Fear the Walking Dead).

Acteur Steve Howey (Harry Tasker) en Ginger Gonzaga (Helen) in de serie 'True Lies'

Vanaf 19 april 2023 staat de eerste aflevering van True Lies op Disney+. Genre: avontuur, actie. Deze serie bevat 13 afleveringen en elke woensdag volgen er meer afleveringen.

Actuele video's

Meer actuele video's