KNVB Bekerfinale Ajax - PSV live op tv (zondag 30 april)

KNVB Bekerfinale Ajax - PSV live op tv (zondag 30 april)
Welke club gaat er toch een prijs pakken?

Sport :

Net als vorig jaar kleurt De Kuip ook dit jaar aan beide zijden rood en wit, maar dan dit keer niet voor de aankomend landskampioen: PSV en Ajax staan namelijk deze zondag tegenover elkaar in de allerlaatste wedstrijd in het KNVB Bekertoernooi: de finale. Het duel is vanaf 18.00 uur live te zien op het open kanaal FOX en op ESPN (1). De voorbeschouwing start al om 16.00 uur.

Lees hier op welk kanaal FOX te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Ajax
Voor Ajax is het waarschijnlijk vooral een 'troostprijs', maar na het verlies tegen PSV afgelopen zondag is het wel definitief de enige prijs die de Amsterdammers kunnen winnen: de schaal is niet meer in zicht en ook Europees is de ploeg van John Heitinga al jaren uitgeschakeld.

Samenvatting en hoogtepunten Ajax - PSV

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd.

PSV
Na de gewonnen wedstrijd vorige week tegen Ajax weten we waarschijnlijk wel wie de gootste kanshebber is om de dennenappel binnen te slepen. De Eindhovenaren staan er goed voor en lijken met de tweede plaats die ze nu bezitten de enige ploeg te zijn die het Feyenoord nog moeilijk zou kunnen maken.

De bekerfinale Ajax - PSV is zondag 30 april om 18.00 uur live te zien op FOX en ESPN. De voorbeschouwing op beide zenders begint om 16.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's