Zondag in Undercover in Nederland: deel 2 van mishandeling op zorgboerderij Groningen

Zondag in Undercover in Nederland: deel 2 van mishandeling op zorgboerderij Groningen
Alberto Stegeman gaat confrontatie met daders aan

Kijktip :

In de tweede aflevering van dit seizoen van Undercover in Nederland zie je het laatste deel van het tweeluik rondom de frauduleuze zorgboerderij Aurora Borealis. Als de redactie daar undercover gaat, belanden ze in de meest vreselijke situaties en Alberto Stegeman komt in actie. Je ziet het tweede deel zondag om 21.30 uur op SBS6.

Undercover in Nederland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Geschokte reacties op uitzending
Het eerste deel van het tweeluik over misstanden op zorgboerderij Aurora Borealis in het Groningse Wedde zorgde afgelopen week al voor veel geschokte reacties en ophef. In deze nieuwe uitzending gaat een medewerker van Undercover in Nederland daar nog een dag met een dekmantel naartoe. En wat zij dan aantreft, slaat alles. Alberto gaat de confrontatie aan met de daders die de bewoners kleineerden en mishandelden.

Alberto naar politie en politiek Den Haag
Ook is te zien hoe Alberto samen met oud-medewerkers de politie in actie krijgt. Er wordt hard ingegrepen op de zorgboerderij. Stegeman gaat daarna ook naar politiek Den Haag en gaat in op de vraag waarom de afgrijselijke situatie zo lang kon bestaan en hoe dit in de toekomst kan worden voorkomen.

Undercover in Nederland is elke zondag rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's