Zien: Alberto Stegeman deelt update over 'horror' zorgboerderij

Zien: Alberto Stegeman deelt update over 'horror' zorgboerderij

Wednesday 26 April 2023 om 21:50

Bekijk ook: Nederland in shock door onthullingen Alberto Stegeman op ‘horror’-zorgboerderij.

De schok is groot als Alberto Stegeman in zijn uitzending van 'Undercover in Nederland' onthult dat gehandicapte bewoners in een Groningse zorgboerderij op een gruwelijke manier worden getreiterd, vernederd en mishandeld. Alberto reageert voor het eerst op alle reacties die hij ontving na de uitzending en hoe het nu gaat met de bewoners van deze gruwelijke zorgboerderij. In een vervolgaflevering gaat Stegeman de daders confronteren.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kunt alles van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Zien: <em>Alberto Stegeman</em> deelt update over <em>'horror'</em> zorgboerderij Bekijk ook: Nederland in shock door onthullingen Alberto Stegeman op ‘horror’-zorgboerderij. De schok is groot als Alberto Stegeman in zijn uitzending van 'Undercover in Nederland' onthult dat gehandicapte bewoners in een Groningse zorgboerderij op een gruwelijke manier worden getreiterd, vernederd en mishandeld. Alberto reageert voor het eerst op alle reacties die hij ontving na de uitzending en hoe het nu gaat met de bewoners van deze gruwelijke zorgboerderij. In een vervolgaflevering gaat Stegeman de daders confronteren. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kunt alles van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Stegeman op de bres: Alberto confronteert oplichters die elkaar de schuld geven Bekijk deze video » Stegeman op de bres: oplichter vlucht weg wanneer hij Alberto ziet Bekijk deze video » Undercover in Nederland legt mishandeling zorgboerderij vast: ‘Geef klap voor z’n bek’ Bekijk deze video »
TV :
Zien: Alberto Stegeman deelt update over 'horror' zorgboerderij

Actuele video's

Meer actuele video's