Schokkend! Jarenlange mishandeling gehandicapte bewoners op zorgboerderij (Undercover in Nederland)

Schokkend! Jarenlange mishandeling gehandicapte bewoners op zorgboerderij (Undercover in Nederland)

Sunday 23 April 2023 om 22:34

Gehandicapte bewoners werden jarenlang mentaal en fysiek mishandeld op een zorgboerderij in Groningen. In Undercover in Nederland waren zondagavond schokkende beelden van een mishandeling te zien. Bekijk een fragment uit deze aflevering in Hart van Nederland hieronder.

Schokkend! Jarenlange <em>mishandeling</em> gehandicapte bewoners op zorgboerderij (<em>Undercover in Nederland</em>) Gehandicapte bewoners werden jarenlang mentaal en fysiek mishandeld op een zorgboerderij in Groningen. In Undercover in Nederland waren zondagavond schokkende beelden van een mishandeling te zien. Bekijk een fragment uit deze aflevering in Hart van Nederland hieronder. Op Twitter is de verontwaardiging, afschuw en ongeloof groot! Bekijk hieronder een kleine selectie uit de vele reacties. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Undercover in Nederland: afvalcoach adviseert anorexiapatiënten nog meer af te vallen Bekijk deze video » Hart van Nederland: automobilist zwaargewond na botsing in Oosterhout (video) Bekijk deze video » Caroline van der Plas heeft dringend verzoek aan boeren over omgekeerde vlaggen (HvNL) Bekijk deze video »
TV :

Op Twitter is de verontwaardiging, afschuw en ongeloof groot! Bekijk hieronder een kleine selectie uit de vele reacties.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's