Undercover in Nederland legt mishandeling zorgboerderij vast: ‘Geef klap voor z’n bek’

Undercover in Nederland legt mishandeling zorgboerderij vast: ‘Geef klap voor z’n bek’

Monday 24 April 2023 om 09:43

Schokkend! Jarenlange mishandeling gehandicapte bewoners op zorgboerderij (Undercover in Nederland)

Undercover in Nederland heeft zondagavond schokkende beelden laten zien van hoe ‘zorgverleners’ met de bewoners van een zorgboerderij in het Groningse Wedde omgaan. Al jaren worden de gehandicapte bewoners vernederd en mentaal en fysiek mishandeld. Alberto Stegeman heeft onderzoek gedaan en met een camera vastgelegd hoe vreselijk deze mensen worden behandeld. “Als je hem een klap op z'n bek geef, dan weet hij waar de grens ligt”, zegt een van de medewerkers.

Bekijk de schokkende beelden van Undercover in Nederland hieronder.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

<em>Undercover in Nederland</em> legt mishandeling zorgboerderij vast: ‘Geef klap voor z’n bek’ Schokkend! Jarenlange mishandeling gehandicapte bewoners op zorgboerderij (Undercover in Nederland) Undercover in Nederland heeft zondagavond schokkende beelden laten zien van hoe ‘zorgverleners’ met de bewoners van een zorgboerderij in het Groningse Wedde omgaan. Al jaren worden de gehandicapte bewoners vernederd en mentaal en fysiek mishandeld. Alberto Stegeman heeft onderzoek gedaan en met een camera vastgelegd hoe vreselijk deze mensen worden behandeld. “Als je hem een klap op z'n bek geef, dan weet hij waar de grens ligt”, zegt een van de medewerkers. Bekijk de schokkende beelden van Undercover in Nederland hieronder. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Undercover in Nederland: Albert Stegeman belandt in de kozijnenhandel (video) Bekijk deze video » Schokkend! Jarenlange mishandeling gehandicapte bewoners op zorgboerderij (Undercover in Nederland) Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's