Dinsdag in Familie Gillis: massa is kassa: Peters nieuwe liefde Wendy voelt zich al thuis

Dinsdag in Familie Gillis: massa is kassa: Peters nieuwe liefde Wendy voelt zich al thuis
Peter is weer een controlefreak

Kijktip :

Tegenwoordig gaat er geen dag voorbij zonder dat de familie Gillis in het entertainmentnieuws verschijnt. Ondanks alle perikelen die momenteel spelen gaat de realitysoap Familie Gillis: massa is kassa gewoon door, en dinsdag 6 juni is een bijzondere uitzending. Peters nieuwe vriendin Wendy begint zich namelijk al helemaal thuis te voelen.

Familie Gillis: massa is kassa gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Hevige strijd Peter en ex Nicol
In dit seizoen is Nicol Kremers de grote afwezige, zij en Peter hebben even geleden besloten om uit elkaar te gaan. Nicol is veelal online in sexy poses te vinden en heeft besloten om aangifte tegen Peter te doen van mishandeling van een jaar geleden. Peter heeft ondertussen een nieuwe liefde gevonden in Wendy, en zij wordt nu ook gevolgd in de serie.

Wendy voelt zich al thuis
De hele familie Gillis moet in deze aflevering van de soap aan de bak. Het voorjaarsseizoen gaat beginnen dus moeten alle parken aan een grondige controle worden onderworpen. Controlefreak Peter houdt uiteraard alles in de gaten. Peters nieuwe vriendin Wendy voelt zich al helemaal thuis en bemoeit zich met onder meer de inhoud van de koelkast. En beste vrienden Johnny en Mieke duiken de studio in om hun nieuwe hit in te zingen.

Familie Gillis: massa is kassa is elke dinsdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: massa is kassa terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV