SBS6-realityserie De Bondgenoten dit najaar te zien op televisie

SBS6-realityserie De Bondgenoten dit najaar te zien op televisie
Gegarandeerd 100.000 euro voor het winnende team

Kijktip :

Bekijk de promo van de nieuwe SBS6-realityserie De Bondgenoten

Zodra Een Jaar Van Je Leven van de buis verdwijnt zal De Bondgenoten te zien zijn. Dit najaar strijden teams om een mooi bedrag bij SBS6. Het programma wordt op dezelfde locatie opgenomen als Een Jaar van Je Leven.

Van vriend naar vijand
De Bondgenoten start met vijftien deelnemers, die op een luxe locatie samenleven. Ze vormen zelf vijf trio’s, die gedurende één maand elkaars bondgenoten zijn. Het doel van elk team is simpel: samen spellen spelen en opdrachten uitvoeren, daar zoveel mogelijk punten mee scoren en als winnend team eindigen. En dan? Dan is het ieder voor zich en kunnen bondgenoten opeens vijanden worden! Want aan het eind van elke maand gaat er slechts één deelnemer uit het winnende team naar huis met het gegarandeerde bedrag van 100.000 euro.

Nieuwe maand, nieuwe kansen
De winnaar is trouwens niet de enige die aan het einde van de maand naar huis gaat. Ook van het slechtst presterende trio gaat één iemand naar huis. Met lege handen! Elke maand start met twee nieuwe deelnemers, een nieuwe samenstelling van de teams en een puntentelling die op nul staat. Nieuwe maand, nieuwe kansen … en wederom 100.000 euro op het spel. Wie vormt de ultieme alliantie?

De Bondgenoten: Kick-off zie je 22 oktober om 21.30 uur en De Bondgenoten is vanaf 23 oktober elke werkdag om 19.45 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's