Serierecensie: in The Righteous Gemstones seizoen 3 blijft humor vaker achterwege

Serierecensie: in The Righteous Gemstones seizoen 3 blijft humor vaker achterwege
De predikantenfamilie is terug!

Film :

Vanaf 19 juni staan de eerste twee afleveringen van The Righteous Gemstones seizoen 3 op HBO Max. Het is steeds vaker zo dat komedieseries het onderspit delven bij dramaseries, maar met deze serie is het eigenlijk vrijwel altijd raak. Lees hier onze eerste indruk van The Righteous Gemstones seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Televangelisten
Het verhaal van de wereldberoemde Gemstone televangeliefamilie, die een lange traditie van afwijkend gedrag, hebzucht en liefdadigheidswerk heeft, alles in de naam van de Heer Jezus Christus.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 66% | IMDb ★ 8,1

Deze recensie gaat over de eerste twee afleveringen van The Righteous Gemstones.

Met topseries als Succession en Barry, die beiden recent hun finale hebben gehad, zouden we bijna vergeten dat HBO nog meer topseries in huis heeft. En dan bedoelen we niet The Idol, uiteraard. Voor The Righteous Gemstones geldt dat de hoogtepunten in de serie nog steeds tot de beste van het huidige serieland behoren, maar de dieptepunten ook wel steeds dieper. Het vliegt zo hier en daar best wel uit de bocht en helaas is de humor die de eerste twee seizoenen zo goed maakte steeds vaker verdwenen. De momenten dat die komische noot er wel in zit, wordt het direct ook erg goed. Het acteerwerk zit nog steeds goed in elkaar en de dialogen tussen de karakters worden steeds verder uitgediept, waardoor het misschien weer een ander publiek aan zal spreken. 3,5 ster.

Cast
Danny McBride (Tropic Thunder), Adam Devine (Modern Family), Edi Patterson (Violent Night) en John Goodman (The Big Lebowski) spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Danny McBride.

Danny McBride, Adam Devine, Edi Patterson en John Goodman in 'The Righteous Gemstones'. Bron: HBO

Vanaf 19 juni 2023 is wekelijks een nieuwe aflevering van The Righteous Gemstones te streamen op HBO Max. Genre: komedie. Totaal aantal afleveringen: 9. Lengte afleveringen: ca. 35 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's