Serierecensie: Schlafende Hunde (Sleeping Dog) is Duitse misdaadthriller en hit op Netflix

Serierecensie: Schlafende Hunde (Sleeping Dog) is Duitse misdaadthriller en hit op Netflix
Van de makers van Tatort

Film :

Vanaf 22 juni staat de serie Schlafende Hunde op Netflix. Op het moment van schrijven staat deze Duitse misdaadthriller trots op 1 van best bekeken series op de streamingdienst met de vuurrode N. Lees hier de serierecensie van Schlafende Hunde.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Mike Atlas
Een voormalig rechercheur Mike Atlas die nu op straat leeft, gaat op zoek naar de waarheid nadat een nieuw sterfgeval twijfels oproept over een zogenaamd afgehandelde moordzaak.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,5

De serie is ontwikkeld door Stephan Lacant en Francis Meletzkyen, die beiden eerder afleveringen regisseerden van de beroemde Duitse misdaadserie Tatort. Het script komt van Christoph Darnstädt, die tevens meewerkte aan deze politieserie. Het gevoel van die serie vind je ook direct terug in deze gloednieuwe productie, die natuurlijk start met een lijk in de kast. Schlafende Hunde is een mix van misdaad en groot drama met een uitstekende rol voor Steffen Mennekes (Sense 8) in de hoofdrol. Moord en mysterie met Duitse degelijkheid voor de liefhebber. Drieënhalve ster.

Cast
De hoofdrollen worden gespeeld door acteur Steffen Mennekes (The Queen's Gambit), Max Riemelt (Sense 8) en Peri Baumeister (Blood Red Sky). Deze productie is gemaakt door Stephan Lacant en Francis Meletzkyen (Tatort).

Acteur Max Riemelt (Mike Atlas) in de misdaadserie 'Schlafende Hunde'

Vanaf 22 juni 2023 is de serie Schlafende Hunde (Engelse titel: Sleeping Dog) te zien op Netflix. Genre: misdaad, drama, mysterie. Deze serie bevat zes afleveringen van ongeveer 50 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's