Recensie: Through My Window Across the Sea is bijna onkijkbare klucht

Recensie: Through My Window Across the Sea is bijna onkijkbare klucht
Romantische Netflix Original uit Spanje

Film :

Vanaf 23 juni staat de film Through My Window Across the Sea (ook bekend onder de titel A través del mar) op Netflix. Klucht op Netflix: het is al weer even geleden, maar jammer genoeg bestaat het toch nog... Lees hier de recensie van Through My Window Across the Sea.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Lange afstand
Ares gaat medicijnen studeren in Stockholm en Raquel volgt haar droom om schrijfster te worden. Ondertussen onderhouden ze een langeafstandsrelatie die voor geen van beiden makkelijk is. Eindelijk breekt de zomer aan, zodat ze elkaar weer kunnen zien. Zal de afstand een probleem zijn voor hun relatie?

Beoordeling van Gids.tv: ★

Entertainment-score: 34% | IMDb ★ 5,4

De afgelopen jaren hebben we op Netflix kunnen 'genieten' van de 365 Days franchise uit Polen, die op een bijna schaamteloze manier probeerde 50 Shades of Grey te kopieëren. In ieder geval waren deze films zich zichtbaar bewust van dit feit. Dat is in het geval van Through my Windows niet het geval, en dat maakt het misschien alleen nog maar erger. Eigenlijk kijken we alleen maar naar personages die graag de daad willen doen en jaloers op elkaar zijn als anderen de daad wel doen en zij niet. Dat maakt dat karakters - waar ze dat in de eerste film A través de mi ventana nog wel een soort van deden - zich niet meer ontwikkelen en je eigenlijk als de credits eenmaal rollen exact hetzelfde in de wedstrijd zit dan toen je de film aanzette. Overigens is de synopsis die je hierboven kunt lezen alleen van toepassing op de eerste tien minuten van de film, en dan moet je er nog honderd. De film duurt gelukkig nog geen twee uur, maar het is toch echt alsnog 110 minuten te veel. 1 ster.

Cast
In deze film spelen Clara Galle, Julio Peña en Hugo Arbues de hoofdrollen. Deze productie is geregisseerd door Marçal Forés (A través de mi ventana).

Vanaf 23 juni 2023 is Through My Window Across the Sea te kijken op Netflix. Genre: romantiek, drama. Tijdsduur: 110 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's