Finale Het perfecte plaatje op reis: wordt Leonie ter Braak of Rick Brandsteder de winnaar?

Finale Het perfecte plaatje op reis: wordt Leonie ter Braak of Rick Brandsteder de winnaar?
BN'ers maken foto's in Zuid-Afrika

Kijktip :

Woensdag 28 juni wordt het duidelijk wie zich de winnaar van dit seizoen van Het perfecte plaatje op reis mag noemen. Vorige week was te zien dat Leonie ter Braak en Rick Brandsteder het met hun foto’s tot de finale wisten te schoppen.

Het Perfecte Plaatje gemist? Kijk de beste fragmenten terug via Gids.tv.

Het perfecte plaatje op reis met Eloise in badpak
In Het perfecte plaatje op reis vertoeven de kandidaten in Zuid-Afrika om daar de mooiste plaatjes te schieten. Numidia El Morabet viel vlak voor de finale af, eerder behoorden ook onder anderen Tatum Dagelet, Eloise van Oranje en Jaap Jongbloed tot de kandidaten. Eloise kreeg nog enorm veel steun na een scène waarin ze in badpak verscheen in het programma. Jeroen Snel uitte kritiek op haar kledingkeuze en vond het een ‘grensgevalletje’, maar daar waren veel bekende Nederlanders het niet mee eens.

Wie is beste fotograaf Het perfecte plaatje op reis?
In deze laatste aflevering van het seizoen moeten de twee deelnemers Rick en Leonie aan de bak met de drie allerlaatste shoots in Zuid-Afrika, om uit te maken wie de beste fotograaf is. Ze reizen af naar Sanbona, een heel erg mooi reservaat. De fotografen moeten onder meer een close-upportret schieten van een markante local en een drieluik maken over het bijzondere Sanbona.

De finale van Het perfecte plaatje op reis is woensdag 28 juni om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het perfecte plaatje op reis terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV