Streamingrecensie: episch filmfeest Babylon is nu te zien op SkyShowtime

Streamingrecensie: episch filmfeest Babylon is nu te zien op SkyShowtime
Van de makers van Whiplash en La La Land

Film :

Vanaf 6 juli is de film Babylon te zien op SkyShowtime. De champagneflessen knallen open, want eindelijk staat Damien Chazelle's meesterwerk op de streamingdienst en wij zijn dol enthousiast. De film brengt een ode aan Hollywood van de jaren '20 in volle glorie met waanzinnige rollen voor Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva. Lees hier de streamingrecensie van Babylon.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

'Always make a scene'
Het verhaal speelt zich af in Hollywood, de jaren 20. De industrie ondergaat de transitie van zwijgende films naar films met gesproken tekst. 'Babylon' volgt de opkomst en ondergang van enkele personen, waaronder Nellie LaRoy en Jack Conrad, tijdens een tijdperk van ongebreidelde decadentie en verdorvenheid in deze soms bizarre industrie.

Acteur Diego Calva (Manny Torres) in de film 'Babylon'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 85% | IMDb ★ 7,4

Regisseur Damien Chazelle pakt groots uit met een episch en chaotisch epos van maar liefst 189 minuten, waarbij je oren en ogen tekort hebt. Een rollercoaster van seks, drugs en bizarre types passeren de revue waar komedie, drama en fantastische muziek de rode draad van de film zijn. In het eerste half uur is een feest gaande die je stoutste fantasieën te boven gaan. Lees hier onze volledige filmrecensie van Babylon.

Cast
Naast Brad Pitt (Bullet Train) en Margot Robbie (Barbie) zijn ook Diego Calva (Bird Box Barcelona), Flea (Baby Driver), Jean Smar (24), Olivia Wilde (Don't Worry Darling), Eric Roberts (The Dark Knight) en Katherine Waterston (Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Damien Chazelle (First Man).

Vanaf 6 juli 2023 is de film Babylon te zien op SkyShowtime. Genre: historie, drama, komedie. Tijdsduur: 189 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's