The Talent Scouts start zaterdag bij SBS6: scouts investeren in nieuwe topartiest

The Talent Scouts start zaterdag bij SBS6: scouts investeren in nieuwe topartiest
Met o.a. Flemming en Donnie

Kijktip :

Vanaf zaterdag 8 juli kun je bij SBS6 kijken naar een nieuwe talentenjacht: The Talent Scouts. In deze competitie voor zangtalenten speelt geld een belangrijke rol, welke scout doet de beste investeringen en creëert een nieuwe topartiest?

The Talent Scouts gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv of KIJK.nl.

Optreden bij Pinkpop
De scouts van het programma zijn Angela Groothuizen, Tabitha, Nicky Romero, Flemming en Donnie. The Talent Scouts wordt gepresenteerd door Kalvijn. Er staat iets heel moois op het spel, ten eerste kunnen de talenten een bedrag van 25.000 euro winnen om te investeren in hun muzikale carrière. Maar daarbij mag de winnaar ook optreden bij Pinkpop.

Slim investeren
De vijf scouts moeten allemaal vier beste talenten in hun team zien te krijgen. Die talenten proberen indruk te maken met hun eigen versie van bekende hits. Elke scout heeft per auditie-aflevering 5.000 euro om te investeren. Met het geld moeten ze een talent zien over te halen om voor hun team te kiezen, hierbij speelt tactiek uiteraard een cruciale rol. Met het geld kunnen ze hun optreden perfectioneren. Per scout gaan twee talenten uiteindelijk naar de grote live finaleshow, de kijker bepaalt welk zangtalent de competitie wint. De scouts kunnen een mooi geldbedrag winnen voor een persoonlijk goed doel.

The Talent Scouts is vanaf zaterdag 8 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's