Zaterdag in teken van Tino Martin: concert Live in Carré en documentaire Laat me leven

Zaterdag in teken van Tino Martin: concert Live in Carré en documentaire Laat me leven
Tino Martin open over alcoholprobleem en meer

Kijktip :

Tino Martin is een van de meest besproken Nederlandse artiesten van dit moment, vanwege het opvallende boekje dat hij opendoet in zijn nieuwe documentaire Laat me leven. Houd je meer van zijn muziek dan van zijn levensverhaal? Dan zit je zaterdag goed bij RTL 4, want dan kun je kijken naar een bijzonder liveconcert van de zanger.

Tino Martin zingt zijn hits
Drie jaar geleden stond Martin al in Carré, maar toen moest hij shows afblazen vanwege een keelontsteking. Maar begin dit jaar stond Tino wederom in het geliefde theater in Amsterdam en maakte er alsnog een mooie show van. Als je niet bij dit optreden was maar er wel bij had willen zijn, moet je zeker naar RTL 4 kijken want hier wordt zaterdagavond een concertregistratie uitgezonden. Tijdens het optreden zingt hij onder meer zijn hits Zij weet het, Vanavond (uit m’n bol) en Jij liet me vallen.

Tino bekent alcoholprobleem
Zaterdag komt ook nog eens de documentaire Laat me leven uit, die is te streamen via Videoland. Deze docu doet nogal wat stof opwaaien vanwege de bekentenis dat Tino een alcoholprobleem heeft. Eerder werd dit steeds ontkend, ook al zong hij verschillende keren vals tijdens optredens en werden shows afgelast wegens ‘ziekte’. Hij betichtte verschillende media van leugens, maar nu geeft hij toch toe dat hij beschonken op het podium heeft gestaan. Wat hij precies allemaal uit de doeken doet over zijn privéleven, zie je zaterdag in de documentaire.

De docu Laat me leven is vanaf zaterdag 8 juli te streamen op Videoland. Tino Martin - Live In Carré is zaterdag 8 juli om 21.40 uur te zien bij RTL 4 en vervolgens te streamen via Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's