Kimberley bekent alcoholprobleem Tino Martin in docu: "Hij heeft twee gezichten"

Kimberley bekent alcoholprobleem Tino Martin in docu: "Hij heeft twee gezichten"

Kimberley bekent alcoholprobleem <em>Tino Martin</em> in docu: &quot;Hij heeft twee gezichten&quot; De drank is overal, het is een valkuil voor Tino Martin. Nu bekent hij in een documentaire zijn alcoholprobleem, ook zijn partner Kimberley komt aan het woord. Shownieuws heeft het erover. Bekijk het fragment hierboven. Twee gezichtenTino's partner Kimberley wil nooit in de schijnwerpers staan, maar voor deze Videoland-docu maakt ze een uitzondering. Ze laat weten: "Ik heb Tino en ik heb Tino Martin." De docu Laat me Leven is vanaf zaterdag 8 juli te zien op Videoland. Bekijk de Shownieuws-video over Tino Martins docu hierboven. Bekijk ook Tino Martin brengt Marco Borsato-nummer opnieuw uit Bekijk deze video » Aparte keuze!? Tino Martin maakt eerbetoon aan Marco Borsato Bekijk deze video »
Show :
Maandag 3 juli 2023 om 12:56

De drank is overal, het is een valkuil voor Tino Martin. Nu bekent hij in een documentaire zijn alcoholprobleem, ook zijn partner Kimberley komt aan het woord. Shownieuws heeft het erover. Bekijk het fragment hierboven.

Twee gezichten
Tino's partner Kimberley wil nooit in de schijnwerpers staan, maar voor deze Videoland-docu maakt ze een uitzondering. Ze laat weten: "Ik heb Tino en ik heb Tino Martin."

De docu Laat me Leven is vanaf zaterdag 8 juli te zien op Videoland. Bekijk de Shownieuws-video over Tino Martins docu hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's