WK vrouwenvoetbal 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland live op tv en online

WK vrouwenvoetbal 2023 in Australië en Nieuw-Zeeland live op tv en online
Hoe gaan de Oranje Leeuwinnen het doen?

Sport :

De Oranje Leeuwinnen haalde in 2019 nog de finale van het wereldkampioenschap en verloren die van de Verenigde Staten. Dit WK zullen ze het moeilijker krijgen: de kwartfinale is de doelstelling, maar uiteraard gaan ze wel proberen het fantastische resultaat van vier jaar geleden te evenaren en misschien zelfs wel het WK te winnen. Van 20 juni tot en met 20 augustus is het toernooi te zien bij de NOS. Gids.tv heeft het overzicht.

NOS
Een deel van de wedstrijden, waaronder alle wedstrijden van het Nederlands elftal, zijn op tv te zien. Alle wedstrijden van het toernooi zijn online te kijken via FIFA.com, de wedstrijden die op tv worden uitgezonden zijn ook te zien op NOS.nl en de meesten ook bij een livestream via Gids.tv. De sportjournaals en de napraatprogramma's zullen ook in het teken staan van het WK: de presentatie van de voor- en nabeschouwingen is in handen van Suse van Kleef of Gert van ‘t Hof.

De tekst gaat verder na deze video's

Speelschema
Gids.tv heeft ook het volledige speelschema (binnenkort beschikbaar) van het WK op een rij gezet. Van elke wedstrijd van het Nederlands elftal volgt een apart overzichtsartikel en een livestream. De samenvattingen van de belangrijke wedstrijden vind je ook op Gids.tv.

Het WK vrouwenvoetbal is van 20 juli tot en met 20 augustus te zien bij de NOS op tv (NPO 1, NPO 2 en NPO 3) en online (via NOS.nl). Ook is er regelmatig een livestream bij Gids.tv. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's