Michella en Louisa werken mee: paniek als kunstbeen van patiënt losschiet

Michella en Louisa werken mee: paniek als kunstbeen van patiënt losschiet

Maandag 10 juli 2023 om 16:42

Nog een week geduld en dan kun je genieten van de vrouwelijke opvolgers van Geer & Goor in Michella en Louisa werken mee. Michella Kox en Louisa Janssen steken de handen uit de mouwen en gaan aan het werk. Ze proberen allerlei beroepen uit en in de eerste beelden is te zien dat de dames naar eigen zeggen in de ‘hel’ belanden. Ze moeten werken met het riool, op het boerenland en ze gillen het uit als het kunstbeen van een patiënt losschiet…

Bekijk de beelden van Michella en Louisa werken mee in de video hieronder. Michella en Louisa werken mee is vanaf 17 juli te streamen bij Videoland.

<em>Michella en Louisa werken mee</em>: paniek als kunstbeen van patiënt losschiet Nog een week geduld en dan kun je genieten van de vrouwelijke opvolgers van Geer & Goor in Michella en Louisa werken mee. Michella Kox en Louisa Janssen steken de handen uit de mouwen en gaan aan het werk. Ze proberen allerlei beroepen uit en in de eerste beelden is te zien dat de dames naar eigen zeggen in de ‘hel’ belanden. Ze moeten werken met het riool, op het boerenland en ze gillen het uit als het kunstbeen van een patiënt losschiet… Bekijk de beelden van Michella en Louisa werken mee in de video hieronder. Michella en Louisa werken mee is vanaf 17 juli te streamen bij Videoland. Video: Michella Kox over mogelijk eigen programma met Louisa Bekijk deze video » Louisa Janssen haalt uit na rol Barabbas in The Passion: ‘Dikke middelvinger naar haters’ Bekijk deze video » Michella en Louisa Werken Mee vanaf 17 juli te zien bij Videoland, 'dit wil jij zien!' Bekijk deze video »
TV :
Michella en Louisa werken mee: paniek als kunstbeen van patiënt losschiet

Actuele video's

Meer actuele video's