Formule 1 GP van Hongarije live op tv en online: waar en wanneer zie je de race?

Formule 1 GP van Hongarije live op tv en online: waar en wanneer zie je de race?
De één na laatste voor de zomerstop

Sport :

Het meest bochtige circuit van het Formule 1 seizoen staat weer op het programma: de Hungaroring, ook wel het 'Mickey Mouse circuit' genoemd. In hoeverre gaat Verstappen hier weer kansrijk zijn? Vanaf vrijdag 21 juli is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken.

Niet Max?
Vanwege de opbouw van het circuit, het meer gebruik maken van downforce en het feit dat een groot motorvermogen niet per se een groot voordeel is, kan dit zomaar eens de kans zijn voor iemand anders dan Max Verstappen om de winst te grijpen. Aan de andere kant: vorig jaar startte Max van plek 10 en wist uiteindelijk alsnog de winst te pakken.

Tijdschema GP van Hongarije 2023

Vrijdag 21 juli

  • 13.30 uur: eerste vrije training
  • 17.00 uur: tweede vrije training

Zaterdag 22 juli

  • 12.30 uur: derde vrije training
  • 14.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 16.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 23 juli

  • 13.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 15.00 uur: race (samenvatting)

Lees ook de volledige kalender van het Formule 1 seizoen van 2023.

Viaplay
Het seizoen 2023 wordt voor de tweede keer uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Hongarije is op zondag 23 juli om 15.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag dd maand zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's