Nederland - Portugal live op tv en online (WK vrouwenvoetbal 2023)

Nederland - Portugal live op tv en online (WK vrouwenvoetbal 2023)
De Oranje Leeuwinnen gaan beginnen!

Sport :

De Oranje Leeuwinnen starten het WK in Auckland, Nieuw-Zeeland met hun eerste groepsfasewedstrijd. Daarin staat het vrouwenelftal van Portugal tegenover de dames van Nederland. Gaat de ploeg van Andries Jonker met een vliegende start starten? De wedstrijd tussen Nederland en Portugal is op zondag 23 juli te zien op NPO 1 en online via NOS.nl en een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Nederland - Portugal

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Wereldkampioen?
Bondscoach Andries Jonker gaat vol overtuiging het WK in: volgens Jonker kan Nederland van elke ploeg op dit WK winnen en iedere ploeg zal het Nederlands team dan ook serieus nemen. Het is volgens Jonker echter niet reëel om te zeggen dat wereldkampioen worden echt een optie is.

Groepsfase
De laatste keer dat Nederland tegen Portugal speelde is nog niet eens zo lang geleden, namelijk vorig jaar tijdens de groepsfase van het EK. Het werd in die wedstrijd, op 18 juni 2022, 3-2 voor de Oranje Leeuwinnen door goals van Egurrola, Van der Gragt en Van de Donk.

De wedstrijd Nederland - Portugal is op zaterdag 23 juli om 09.30 uur te zien op NPO 1, NOS.nl en de Gids.tv-livestream. Samenvattingen en hoogtepunten vind je in het WK voetbal-dossier op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's