Live stream Vietnam - Nederland (WK vrouwenvoetbal 2023)

Live stream Vietnam - Nederland (WK vrouwenvoetbal 2023)

Tuesday 1 August 2023 om 08:00

Kijk dinsdag 1 augustus vanaf 9.00 uur LIVE naar Vietnam - Nederland via de livestream hieronder.

Dinsdag spelen Nederland en Vietnam tegen elkaar in het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Vietnam - Nederland op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Vietnam - Nederland

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Vietnam - Nederland is dinsdag vanaf 09.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Vietnam - Nederland</em> (WK vrouwenvoetbal 2023) Kijk dinsdag 1 augustus vanaf 9.00 uur LIVE naar Vietnam - Nederland via de livestream hieronder. Dinsdag spelen Nederland en Vietnam tegen elkaar in het WK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Vietnam - Nederland op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Vietnam - Nederland De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Vietnam - Nederland is dinsdag vanaf 09.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Vietnam - Nederland (WK vrouwenvoetbal 2023)

Actuele video's

Meer actuele video's