Vanaf deze datum is Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One te streamen

Vanaf deze datum is Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One te streamen
Tom Cruise is grootste Hollywoodster van deze tijd

Film :

Het was het grote actiespektakel van deze zomer: de nieuwe Mission: Impossible. Nadat Tom Cruise vorig jaar door Top Gun: Maverick weer volledig op de kaart werd gezet, is er nu deze film: een vrijwel gegarandeerd succes, ondanks dat het qua financiën eigenlijk best tegenviel. Op 12 oktober is de film te kijken als premium koopfilm tegen een bedrag van gemiddeld 15 euro, onder meer bij Pathé Thuis, Apple TV en Google Play.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series in de (thuis)bioscoop op Gids.tv.

Ook op SkyShowtime?
De film is eigendom van Paramount Pictures, wat betekent dat de film op termijn te streamen zal zijn op de streamingdienst SkyShowtime. Normaal duurt het 120 tot 150 dagen voor een film daar te streamen is, dus wij bij Gids.tv gaan uit van een releasedatum ergens tussen 27 december en 27 januari 2024. Als de exacte releasedatum bekend is, lees je dat uiteraard hier.

Hayley Atwell en Tom Cruise in de film 'Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One'

Het verhaal
Het verhaal van Ethan Hunt gaat verder. Hij en zijn IMF-team beginnen aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden.

Lees ook onze filmrecensie van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One.

Cast
Naast Tom Cruise (Top Gun: Maverick) en Hayley Atwell zijn ook Ving Rhames, Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Vanessa Kirby, Henry Czerny, Pom Klementieff en Esai Morales te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Christopher McQuarrie (Jack Reacher).

Lees hier waar je Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One kunt kijken. Genre: actie, thriller, drama. Tijdsduur: 163 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV