Karin Bloemen & Metropole Orkest: 40 jaar de allermooiste liedjes start zaterdag op NPO 1

Karin Bloemen & Metropole Orkest: 40 jaar de allermooiste liedjes start zaterdag op NPO 1
Bloemen zet ook anderen in het zonnetje

Kijktip :

Karin Bloemen zit dit jaar 40 jaar in het vak en dat viert de zangeres op een bijzondere manier. Ze schittert in een speciale jubileumvoorstelling met het Metropole Orkest. Karin Bloemen & Metropole Orkest: 40 jaar de allermooiste liedjes kun je vanaf zaterdag 29 juli zien op NPO 1.

Karin Bloemen & Metropole Orkest: 40 jaar de allermooiste liedjes gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Eigen repertoire
In deze concertregistratie zie je hoe Bloemen liedjes uit haar eigen repertoire in Koninklijk Theater Carré ten gehore brengt. Het orkest wordt begeleid door dirigent Maurice Luttikhuis. De cabaretière zingt nummers als Zuid-Afrika, Lef, Geen kind meer, Kameleon en Het lied van een moeder.

Karin zet grote liefde in de spotlights
Karin Bloemen zet bij dit jubileumconcert ook belangrijke mensen om haar heen in de spotlights. Van liedtekst-schrijvers tot haar kledingontwerper en van conference-schrijvers tot een goede vriendin. “Theater maken doe je immers niet alleen”, zegt Karin. Haar grote liefde Marnix Busstra mag ook niet ontbreken. Met Karin naast hem op het podium speelt hij mee met het nummer I will.

Karin Bloemen & Metropole Orkest: 40 jaar de allermooiste liedjes is in twee delen te zien op zaterdag 29 juli en 5 augustus om 22.10 uur op NPO 1. Je kunt Karin Bloemen & Metropole Orkest: 40 jaar de allermooiste liedjes terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's