Nieuw seizoen De slimste mens start maandag op NPO 1: BN’ers strijden om titel

Nieuw seizoen De slimste mens start maandag op NPO 1: BN’ers strijden om titel
Met oudste (71) en jongste (21) kandidaten ooit

Kijktip :

Terwijl veel andere programma’s worden herhaald deze zomermaanden, gaat maandag 31 juli een gloednieuw seizoen van De slimste mens van start. Er staan weer veel bekende Nederlanders klaar om te strijden in de kennisquiz om de prestigieuze titel.

Dit zijn de kandidaten van De slimste mens seizoen 2023

Van Eveline Stallaart tot Jeroom
Ook deze keer doen weer veel BN’ers mee om gekroond te worden tot de ‘allerslimste’. Van seksuologe Eveline Stallaart, zwemster Ranomi Kromowidjojo, tattoo-artist Henk Schiffmacher en cartoonist Jeroom tot voetbalanalist Kees Kwakman. Uiteraard is de presentatie wederom in handen van Philip Freriks en Maarten van Rossem is jurylid.

Oudste en jongste kandidaat ooit
Dit seizoen bevat enkele bijzonderheden. Henk Schiffmacher mag met zijn 71 jaar zichzelf de oudste kandidaat noemen uit de hele De slimste-geschiedenis. Ook de titel jongste deelnemer ooit kan dit seizoen worden uitgereikt, deze eer gaat naar zangeres de 21-jarige Froukje. Daarnaast start 11 september een nieuwe reeks van De slimste mens: All Stars, oud-deelnemers krijgen in deze online serie een tweede kans.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli elke werkdag rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's