Serierecensie: in The Witcher seizoen 3 zwaaien we Henry Cavill in stijl uit

Serierecensie: in The Witcher seizoen 3 zwaaien we Henry Cavill in stijl uit
Kwaliteit wordt niet beter in derde seizoen

Film :

Vanaf 27 juli zijn de laatste drie afleveringen van The Witcher seizoen 3 te zien op Netflix. Henry Cavill is de hekser Gerald in hart en nieren, maar hij moet er vanwege een ongelukkige omstandigheid na dit derde seizoen mee stoppen. En dat is toch wel te voelen. Lees hier onze serierecensie van The Witcher.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Chaos
Na de cliffhanger van de vijfde aflevering (te zien in het eerste deel van het derde seizoen) staat Geralt of Rivia met het mes op de keel. In Aretuza heerst inmiddels een grote chaos.

Henry Cavill als Gerald of Rivia. Bron: Netflix

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 71% | IMDb ★ 8,1

De laatste drie afleveringen van The Witcher veranderen niet echt iets aan het beeld dat we al geschetst hebben in onze eerste indruk recensie naar aanleiding van de eerste vijf delen van dit seizoen. De dialogen voelen goedkoop en het lijkt niet alsof de schrijvers hun beste dialogen geschreven hebben na een goede nacht slapen. Sommige dialogen zijn zo moeilijk te volgen dat je echt dreigt weg te zappen. Je voelt aan alles dat Henry Cavill deze serie met heel veel plezier draagt, maar misschien verdient hij wel gewoon beter dan wat hij in deze serie krijgt. 3 sterren.

Cast
Naast Henry Cavill (Man of Steel) spelen ook Anya Chalotra (Army of the Dead) en Freya Allan (Gunpowder Milkshake) hoofdrollen in deze serie. Deze productie wordt geleid door Lauren Schmidt (Daredevil).

Vanaf 27 juli 2023 is het volledige derde seizoen van The Witcher te streamen op Netflix. Genre: avontuur, fantasie, actie. Totaal aantal afleveringen: 8. Lengte afleveringen: ca. 50-65 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's