Virgin River-fans opgelet: vanaf deze datums staat seizoen 5 en twee holiday specials op Netflix

Virgin River-fans opgelet: vanaf deze datums staat seizoen 5 en twee holiday specials op Netflix
Romantiek en soap met Martin Henderson en Alexandra Breckenridge

Film :

Vanaf 7 september is het vijfde seizoen van Virgin River te zien op Netflix. Fans hebben er lang op moeten wachten, maar begin september kunnen we weer genieten van tien splinternieuwe afleveringen van deze populaire hitserie. Op 30 november volgen er nog twee kerst-specials over Melinda Monroe en Jack Sheridan in het altijd rustige maar roerige Virgin River.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in augustus 2023.

Zesde seizoen?
Fans van Virgin River hebben heel wat om naar uit te kijken. Deze herfst kunnen ze genieten van het vijfde seizoen van de populaire serie en het genieten houdt voorlopig niet op. Netflix heeft namelijk bekendgemaakt dat er ook nog een zesde seizoen komt.

Lees hier onze serierecensie Virgin River Seizoen 4

Het verhaal
In de serie draait het allemaal om Melinda, een verpleegster uit LA die een nieuwe start wil maken. Ze verhuist naar een afgelegen stadje in het noorden van Californië en komt er al snel achter dat het leven daar niet zo simpel is als ze had verwacht. Virgin River, gebaseerd op de gelijknamige boekenserie van Robyn Carr, is één van de succesvolste Netflix-series.

Cast
Naast Martin Henderson (Everest) en Alexandra Breckenridge (The Walking Dead) zijn ook Jenny Cooper (Grey's Anatomy) en Colin Lawrenc (Riverdale) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Sue Tenney (Good Witch).

Bron: Netflix

Vanaf 7 september 2023 is Virgin River seizoen 5 te zien op Netflix. Genre: Drama. Dit seizoen bevat in totaal 10 afleveringen plus twee specials. Deze twee afleveringen zijn 30 november beschikbaar op de streamingdienst.

Actuele video's

Meer actuele video's