Vanaf deze datum kun je superheldenspektakel The Flash streamen in jouw thuisbioscoop

Vanaf deze datum kun je superheldenspektakel The Flash streamen in jouw thuisbioscoop
Michael Keaton keert terug als Batman

Film :

Fans hebben lang moeten wachten op de avonturen van Barry Allen, aka The Flash. Andy Muschietti heeft aan het lange wachten deze zomer eindelijk een einde gemaakt. De film is nu te huur als premium huurfilm (voor 14,99 euro). Vanaf 5 oktober is de film ook regulier te huren op Pathé Thuis en de andere VOD-diensten.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series in de (thuis)bioscoop op Gids.tv.

Ook op HBO Max
Omdat The Flash een film is van DC Comics en Warner Bros. zal de film naar HBO Max komen. Meestal gebeurd dit na negentig dagen, wat betekent dat de film op 13 september naar HBO Max komt. Als er een definitieve datum bekend is, zal je dit op Gids.tv lezen.

Ezra Miller in 'The Flash'. Bron: Warner Bros.

Het verhaal
Wanneer zijn poging om zijn familie te redden onbedoeld de toekomst verandert, komt Barry Allen vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd en er geen superhelden zijn waartoe hij zich kan wenden. Om de wereld waarin hij zich bevindt te redden en terug te keren naar de toekomst die hij kent, is Barry's enige hoop een race voor zijn leven.

Lees ook de filmrecensie van The Flash.

Cast
Naast Ezra Miller spelen ook Sasha Calle, Michael Keaton en Ron Livingston in deze film. Deze productie is geregisseerd door Andy Muschietti (IT).

Lees hier waar je The Flash kunt kijken. Genre: actie, superhelden. Tijdsduur: 144 minuten. IMDb-score: 7,5.

Actuele video's

Meer actuele video's