Canal Parade 2023 live op tv en online: zo doet de publieke omroep verslag

Canal Parade 2023 live op tv en online: zo doet de publieke omroep verslag
Hele week activiteiten bij AVROTROS

Kijktip :

#YouAreIncluded is het thema van de 2023 editie van Pride Amsterdam. AVROTROS doet de hele week verslag van de activiteiten en is zaterdag 3 augustus vanaf 12.00 uur ook live bij de Canal Parade, het slotstuk van de week. Dat is te zien op NPO 1 en online via een livestream bij Gids.tv.

De hoogtepunten van de Canal Parade zijn om 22.15 uur nogmaals te zien op NPO 3.

Splinter
Dit jaar is Splinter Chabot de presentator van het programma - zonder Rik van de Westerlaken, die er vorig jaar nog bij was. Hij staat dit jaar op een aangemeerde boot en ontvangt daar verschillende gasten, waaronder cabaretier Jörgen Raymann en YouTuber Jessie Maya. Charisa Chotoe doet dit jaar verslag vanaf de kade.

Op zaterdag 5 augustus is er ook in EenVandaag ruim aandacht voor de Pride, met onder meer het jaarlijse Opiniepanel onderzoek over LHBTIQ+ onderwerpen.

Boot
De AVROTROS zal ook dit jaar weer met een boot meevaren. Met het thema MUSIC INCLUDES US varen dit jaar onder meer de Noorweegse Songfestivaldeelnemer Alessandra en kersverse Miss Nederland Rikkie Kollé mee. Op de radio is rond dezelfde tijd het programma 'Vier De Liefde' te horen, waarin Bart Arens en Carolien Borgers vanuit de Hermitage de mooiste liedjes draaien.

De Canal Parade 2023 van Pride Amsterdam is op zaterdag 5 augustus vanaf 12.00 uur live te zien bij NPO 1 en via een livestream bij Gids.tv. Gedurende de zaterdag zie je hoogtepunten van de Canal Parade bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's