Duizenden deelnemers aanwezigen bij Pride Walk Amsterdam: 'The future is queer'

Duizenden deelnemers aanwezigen bij Pride Walk Amsterdam: 'The future is queer'

Zaterdag 22 juli 2023 om 19:53

In Amsterdam hebben enkele duizenden mensen meegelopen met de jaarlijkse Pride Walk, een demonstratie voor gelijke rechten voor lhbti'ers wereldwijd. De wandeltocht, die voor de 11e keer is gehouden, is de aftrap van de eerste week Queer & Pride in de hoofdstad.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Duizenden deelnemers</em> aanwezigen bij <em>Pride Walk Amsterdam</em>: 'The future is queer' In Amsterdam hebben enkele duizenden mensen meegelopen met de jaarlijkse Pride Walk, een demonstratie voor gelijke rechten voor lhbti'ers wereldwijd. De wandeltocht, die voor de 11e keer is gehouden, is de aftrap van de eerste week Queer & Pride in de hoofdstad. Tekst gaat verder onder de video. Pride Walk AmsterdamDe deelnemers aan de optocht droegen regenboogvlaggen en progress-pridevlaggen, symbolen die de diversiteit vertegenwoordigen. Daarnaast hadden ze protestborden en spandoeken met inspirerende boodschappen zoals "The future is queer," "Iedereen dezelfde rechten," "Liefde is liefde," "Pride is protest," en "Waarom is seksuele voorlichting nooit voor ons?" Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook René van der Gijp lacht huilende Tim den Besten uit: "Hoop dat je keihard in je reet geneukt wordt!" Bekijk deze video » Ferry Doedens bij Open Kast: "Had een toxische relatie" (podcast) Bekijk deze video »
Nieuws :

Pride Walk Amsterdam
De deelnemers aan de optocht droegen regenboogvlaggen en progress-pridevlaggen, symbolen die de diversiteit vertegenwoordigen. Daarnaast hadden ze protestborden en spandoeken met inspirerende boodschappen zoals "The future is queer," "Iedereen dezelfde rechten," "Liefde is liefde," "Pride is protest," en "Waarom is seksuele voorlichting nooit voor ons?"

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's