PSV - Sturm Graz live op tv en online (voorronde Champions League)

PSV - Sturm Graz live op tv en online (voorronde Champions League)
Gaan de Eindhovenaren de play-offs halen?

Sport :

PSV start haar Europese seizoen dit jaar al vroeg, namelijk in de derde voorronde. Daarin wordt beslist wie er een plaats in de play-offs verdiend, die op zijn beurt weer een plek in de groepsfase van de strijd om de 'cup met de grote oren' kan opleveren. De heenwedstrijd tegen Sturm Graz is dinsdag 8 augustus om 20.30 uur te zien op Veronica en online via KIJK.nl en een livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten PSV - Sturm Graz

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Cruijff Schaal
De Eindhovenaren zullen het nodige vertrouwen hebben getankt na de overwinning in de Johan Cruijff Schaal afgelopen vrijdag, waarin met 0-1 werd gewonnen van Feyenoord. De ploeg van Peter Bosz kan met één prijs op zak dus aan het seizoen beginnen. Kunnen ze ook het miljoenenbal halen?

Winst en verlies
Dan moeten de Eindhovenaren wel winnen van Sturm Graz. De nummer twee van de Oostenrijkse competitie haalde vorig jaar de Champions League niet en namen het in de Europa League groepsfase op tegen onder meer Feyenoord, die thuis van de Oostenrijkers wonnen met 6-0 maar uit met 0-1 onderuit gingen. Is een plek in de Europa League ook dit jaar het hoogst haalbare?

De heenwedstrijd PSV - Sturm Graz is op dinsdag 8 augustus om 20.30 uur te zien op Veronica en online via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 20.10 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV