Samenvatting PSV - Nottingham Forest (oefenduel)

Samenvatting PSV - Nottingham Forest (oefenduel)

Samenvatting <em>PSV - Nottingham Forest</em> (oefenduel) PSV heeft zondag een goede generale repetitie gehad voor de Johan Cruijff Schaal van komende vrijdag. Tegen Nottingham Forest werd het 1-0 voor de Eindhovenaren. De enige goal van de wedstrijd kwam van Johan Bakayoko, die overigens ook bijna tekende voor de tweede goal van het duel. Noa Lang, Sambo en Babadi debuteerde in de eerste serieuze oefenwedstrijd van dit seizoen voor PSV. Bekijk de samenvatting van PSV - Nottingham Forest hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van PSV in het nieuwe seizoen. Bekijk ook Noa Vahle over Peter Bosz in De Oranjezomer: 'Vreemde eend bij PSV' (video) Bekijk deze video » Noa Lang spreekt ambities PSV uit: 'Ben hier gewoon om alle drie de prijzen te winnen' Bekijk deze video »
Voetbal :
Zondag 30 juli 2023 om 22:20

PSV heeft zondag een goede generale repetitie gehad voor de Johan Cruijff Schaal van komende vrijdag. Tegen Nottingham Forest werd het 1-0 voor de Eindhovenaren. De enige goal van de wedstrijd kwam van Johan Bakayoko, die overigens ook bijna tekende voor de tweede goal van het duel. Noa Lang, Sambo en Babadi debuteerde in de eerste serieuze oefenwedstrijd van dit seizoen voor PSV.

Bekijk de samenvatting van PSV - Nottingham Forest hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van PSV in het nieuwe seizoen.

Actuele video's

Meer actuele video's