Borussia Dortmund - Ajax live op tv en online (oefenduel)

Borussia Dortmund - Ajax live op tv en online (oefenduel)
Oefenwedstrijd in Signal Iduna Park

Sport :

Ajax oefent komende zondag nog één keer voor de start van de Eredivisie volgend weekend. Dat doen ze in een uitwedstrijd tegen de zwartgele voetbalreus uit Dortmund: Borussia. De wedstrijd in de Signal Iduna Park in Dortmund is om 17.00 uur te zien op Ziggo Sport (Select).

Bekijk ook het volledige speelschema van Ajax in het nieuwe seizoen.

Maurice Steijn
In de afgelopen weken onrust bij de Amsterdammers is één ding wel duidelijk geworden: Maurice Steijn is niet in de makkelijkste klus gestapt. Na het vertrek van Dusan Tadic zijn verschillende spelers flink ontevreden en er staan dan ook nog vijf spelers op de nominatie om te vertrekken. Daarvoor is nog niets of nauwelijks iets teruggekocht: behalve Branco 'Moneyball' van den Boomen waren er de afgelopen dagen tweede keeper Diant Ramaj (van Eintracht Frankfurt) en vleugelspits Carlos Borges (van het onder-21 elftal van Manchester City) bij.

Ajax live op tv
Ziggo Sport zendt de oefenwedstrijden van Ajax live uit. De voorbeschouwing van deze wedstrijd begint om 16.50 uur.

Champions League
Ook voor Borussia is het de laatste oefenwedstrijd van de voorbereiding: op 12 augustus start voor hen de competitie in een wedstrijd tegen Schott Mainz. Dortmund werd vorig jaar tweede in de Bundesliga en mag daarom ook dit jaar weer direct aanschuiven in de groepsfase van de Champions League. Ajax zullen ze daar dit jaar in ieder geval niet tegenkomen en dat is misschien maar beter ook: in 2021 verloor Borussia twee keer van de Godenzonen (4-0 en 1-3).

De oefenwedstrijd Borussia Dortmund - Ajax is zondag 6 augustus om 17.00 uur te zien op Ziggo Sport (Select). De samenvatting vind je na de wedstrijd op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV