Nieuw op Pathé Thuis: deze films en series zijn nieuw in september 2023

Nieuw op Pathé Thuis: deze films en series zijn nieuw in september 2023
Met onder meer No Hard Feelings

Film :

Na een vreemde zomer met veel druppels en paraplu's lijkt het wel tijd voor een lekkere 'indian summer', toch? Of die er komt is nog maar de vraag, maar de streamingdiensten doen er alles aan om je lekker te vermaken bij goed én bij slecht weer. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in september 2023.

4 kijktips van Gids.tv

Spider-Man: Across the Spider-Verse (31 augustus)

Pathé Thuis (huurfilm)

Bron: Sony Pictures
Miles Morales katapulteert door het Multiversum, waar hij een team van Spider-People tegenkomt dat belast is met het beschermen van het bestaan ervan. Wanneer de helden het oneens zijn over hoe ze met een nieuwe dreiging moeten omgaan, moet Miles opnieuw definiëren wat het betekent om een held te zijn. Lees hier waar je vanaf 17 augustus Spider-Man: Across the Spider-Verse kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Spider-Man: Across the Spider-Verse.

No Hard Feelings (4 september)

Pathé Thuis (film)

Jennifer Lawrence als Maddie in 'No Hard Feelings'. Bron: Sony Pictures
Het verhaal gaat over Maddie. Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie een vrij opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Lees hier waar je No Hard Feelings kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van No Hard Feelings.

To Catch a Killer (6 september)

Pathé Thuis (film)

Shailene Woodley, Jovan Adepo en Ben Mendelsohn in 'To Catch a Killer'. Bron: Vertical Entertainment
Het verhaal gaat over Eleanor. Zij is een jonge politierechercheur die worstelt met de demonen uit haar verleden wanneer ze wordt aangeworven door de hoofdonderzoeker van de FBI om te helpen bij het profileren en opsporen van een gestoord individu. Terwijl de politie en de FBI een grote nationale klopjacht beginnen, worden ze bij elke stap gedwarsboomd door het ongekende gedrag van de dader. Gezien haar gemartelde psyche is Eleanor misschien de enige die de geest van hun aanvaller kan begrijpen en hem uiteindelijk voor het gerecht kan brengen. Lees hier waar je vanaf 6 september To Catch a Killer kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van To Catch a Killer.

Beau is Afraid (13 september)

Pathé Thuis (film)

Joaquim Phoenix in 'Beau is Afraid'. Bron: A24
Een angstige man Beau genaamd, komt erachter dat zijn moeder onder mysterieuze omstandigheden is overleden en doet bij thuiskomst een alarmerende ontdekking over zijn verleden. Tijdens zijn bijzondere reis komt hij verschillende gekke bovennatuurlijke bedreigingen tegen... Lees hier waar je de film Beau is Afraid kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Beau is Afraid.

Verder op Pathé Thuis

 • The Cellar (1 september) Keira Woods verhuist met haar dochter naar het platteland. Daar verdwijnt haar dochter in de kelder en ontdekt ze dat haar nieuwe woning in de ban is van een oeroude, krachtige entiteit. Om haar familie te redden zal ze deze onder ogen moeten zien. Kijk ook de trailer.
 • Lonesome (1 september) Casey is een plattelandsjongen die op de vlucht is voor een schandaal in een klein dorp. Hij komt terecht in de grote stad Sydney. Wanneer hij de stadsjongen Tib ontmoet, ontdekken beide mannen iets wat ze missen, maar geen van beiden weet hoe ze dat moeten aanpakken. Kijk ook de trailer.
 • Slapface (1 september) Lucas leeft met zijn broer Tom in een vervallen woning. Wanneer hun moeder komt te overlijden, trekt Lucas regelmatig naar het nabijgelegen bos waar hij troost vindt. Op een dag stuit hij op een heks met wie hij een zekere verstandhouding heeft. Maar de heks is niet vies van geweld en Lucas kan niet blijven toezien op het bloedvergieten. Kijk ook de trailer.
 • The Adults (4 september) Een korte reis terug naar huis verandert in een langer verblijf wanneer Eric klem komt te zitten tussen het afspreken met zijn twee zussen en het veroveren van zijn oude pokergroep. Hoe meer Eric zijn bezoek verlengt om te bewijzen dat hij nog steeds de beste pokerspeler van de stad is, hoe moeilijker het wordt om de oude breuklijnen in zijn relatie met zijn zus Rachel te vermijden. Terwijl hun zusje Maggie de intieme wereld die ze ooit deelden probeert te herscheppen, worden Eric en Rachel geconfronteerd met de kloof tussen hun jeugd en de volwassenen die ze nu zijn geworden. Kijk ook de trailer.
 • Operation Seawolf (4 september) Tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog voelen de Duitsers zich gedwongen om te beginnen aan een nieuwe missie. Ze willen op deze manier verhinderen dat de oorlog ten einde komt. Kapitein Hans Kessler krijgt de leiding over een onderzeeër en begint samen met de bemanning aan een reis naar de Verenigde Staten. De opdracht is New York City aanvallen. Kijk ook de trailer.
 • Princess (4 september) Princess leeft allesbehalve een vorstelijk leven. Als jonge vrouw uit Nigeria verblijft ze illegaal in Italië. Om de eindjes aan elkaar te knopen, tippelt ze in de bossen rondom Rome. Dag na dag gaat Princess haar emoties uit de weg, ze wil vooral geld verdienen, maar raakt verzeild in een verdorven spiraal. Tot een mysterieuze man haar diensten weigert en louter wil helpen. Kijk ook de trailer.
 • The Tutor (4 september) Jackson is de keurige zoon van een miljardair in New York. Zijn vader huurt de veelgevraagde leraar Ethan in om Jackson les te geven op hun landgoed aan het water. Maar wat een eenvoudige klus zou moeten zijn, wordt gecompliceerd door de verontrustende obsessie van de student, die zijn donkerste geheimen dreigt bloot te leggen. Kijk ook de trailer.
 • Un Petit Frère (5 september) Het verhaal volgt enkele levensfases van een gezin. In de late jaren 80 trekt Rose met haar jongste kinderen Ernest en Jean uit de Ivoorkust weg om een nieuw leven te beginnen in Parijs. Een decennium later woont de tiener Jean met zijn broer in een appartement waar ze visite krijgen van hun moeder. Nog enkele jaren later verdient Ernest, de jongste, zijn brood als filosofieleraar en komt hij in aanraking met de politie. Kijk ook de trailer.
 • Beautiful Disaster (6 september) Kwajongen Travis is precies wat eerstejaars studente Abby nodig heeft en wil vermijden. Hij brengt zijn nachten door met vechten in ondergrondse bokswedstrijden en zijn dagen als de ultieme charmeur van de universiteitscampus. Maar Abby wil niets met Travis te maken hebben. Geïntrigeerd door Abby's weerstand tegen zijn aantrekkingskracht, biedt Travis haar een eenvoudige weddenschap aan: als hij zijn volgende gevecht verliest, moet hij een maand vrij van seks blijven. Als hij wint, moet Abby voor dezelfde tijd in zijn appartement wonen. Kijk ook de trailer.
 • Blind Willow, Sleeping Woman (7 september) Een zoekgeraakte kat, een twee meter grote, welbespraakte kikker en een mysterieus zwart doosje helpen een ambitieloze bankmedewerker, zijn gefrustreerde vrouw en een schizofrene accountant om Tokio te redden van een volgende aardbeving en tegelijkertijd betekenis te vinden in hun levens. Kijk ook de trailer.
 • Deep In It (7 september) Kevin Hunter, een kleine dief die net is vrijgelaten uit de gevangenis, is weer thuis om voor zijn jonge dochter en zieke moeder te zorgen. Zonder werk in zicht en wanhopig op zoek naar geld, grijpt Kevin terug naar wat hij het beste kan: stelen. Maar deze keer heeft hij de verkeerde persoon beroofd en wat Kevin in zijn bezit heeft, behoort toe aan een zeer belangrijke en gevaarlijke man. Laatstgenoemde zal er alles aan doen om het terug te krijgen. Kevin moet een uitweg zien te vinden, want nu zit hij diep in de problemen. Kijk ook de trailer.
 • Savage Salvation (7 september) De herstellende drugsverslaafde Shelby John is verloofd met Ruby Red. Ook zij kent een woelig verleden waarin drugs een grote rol spelen, maar is aan het afkicken om samen een nieuw leven te beginnen. Tot ze een drugsdealer ontmoet die snode plannen heeft en haar dood veroorzaakt. John wil nu maar één ding: wraak. Kijk ook de trailer.
 • Allelujah (8 september) De geriatrische afdeling van een klein ziekenhuis in Yorkshire wordt met sluiting bedreigd. Daarop besluit het ziekenhuis terug te vechten door de lokale gemeenschap te mobiliseren. Ze nodigen een nieuwsploeg uit om hun voorbereidingen voor een concert ter ere van de meest vooraanstaande verpleegster van het ziekenhuis te filmen. Kijk ook de trailer.
 • Mavka (11 september) Al zo lang als de mens zich kan herinneren kennen de uitgestrekte Oekraïense bossen talloze geheimen en mysteries. Er wonen wonderlijke wezens tussen eeuwenoude bomen die hun heilige rijk trouw bewaken. Eén van hen is het jonge meisje Mavka. Zij is gekozen tot Beschermer van het Woud en haar belangrijkste taak is het Woud én zijn Hart - de Bron van het Leven - te beschermen tegen hun vijand: de mens. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's