FC Twente - Riga FC live op tv en online (voorronde Conference League)

FC Twente - Riga FC live op tv en online (voorronde Conference League)
Plekje in Europese hoofdtoernooi

Sport :

LET OP: DE WEDSTRIJD FC SANTA COMOA -AZ IS NIET LIVE OP TV TE ZIEN. DE WEDSTRIJD START OM 19.00 UUR.

Nadat de mannen uit Enschede al een ronde in de Conference League overleefde, is de volgende tegenstander er eentje uit de hoofdstad van Letland: Riga. De plaatselijke FC neemt het op tegen FC Twente in de derde vorronde van de Conference League en tevens fr laatste voor de play-offs. Om 20.00 uur zie je de wedstrijd live op Veronica en via een livestream bij Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten FC Twente - Riga FC

De samenvatting hierboven is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Twente
Voordat de competitie voor de Tukkers komende zondag begint tegen promovendus Almere City staat een nieuwe wedstrijd in de voorronde van de Conference League op het programma. In de vorige voorronde werd uiteindelijk toch met redelijk wat moeite het Zweedse Hammarby in twee wedstrijden verslagen. Sam Steijn is de absolute ster van die twee wedstrijden met uiteindelijk de beslissende goal in de verlenging van de return.

Hoofdstad
In de derde voorronde is de nummer 2 van Letland van vorig seizoen (en de huidige koploper na 25 gespeelde wedstrijden) FC Riga de tegenstander. In de vorige ronde won Riga in twee wedstrijden van het Hongaarse Kecskemeti TE. De uitwedstrijd verloren ze met 2-1, maar de return ging met 1-3 gewonnen.

De heenwedstrijd FC Twente - Riga FC is op donderdag 10 augustus om 20.00 uur te zien op Veronica en via de Gids.tv-livestream. De voorbeschouwing begint om 19.40 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's