Tv-recensie: Geuze & Gorgels: Geen Controle is nieuwe realityserie op Videoland

Tv-recensie: Geuze & Gorgels: Geen Controle is nieuwe realityserie op Videoland
Kaj en Monica verlaten de podcast studio

Film :

__Vanaf 9 augustus staat de nieuwe realityserie Geuze & Gorgels: Geen Controle op Videoland. De bekende podcastmakers zijn al drie jaar onderweg en vatten het idee op om de muffe podcaststudio te verlaten en er op uit te trekken. Lees hier onze tv-recensie van Geuze & Gorgels: Geen Controle __

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Van podcaststudio naar Europa
In de nieuwe serie Geuze & Gorgels: Geen Controle gaan de Temptation Island-presentatoren Monica Geuze en Kaj Gorgels in een podcastbus op avontuur. Ze verlaten hun vaste podcaststudio en laten de luisteraars bepalen wat ze willen horen en zien.

Videoland

Beoordeling van Gids.tv

Deze beoordeling gaat over de eerste aflevering van Geuze & Gorgels: Geen Controle.

Voor de liefhebbers van de podcast Geuze & Gorgels, die al sinds 2020 in menig podcast app te vinden is, zal deze serie een feest der herkenning zijn. Het valt ook niet te ontkennen dat de twee een goede chemie hebben. In de podcast spreken ze veel over hun persoonlijke leven en voeren de twee best diepe gesprekken. Helaas lijkt daar in deze serie weinig ruimte voor. Wat dan blijft is vooral veel klagen en harde humor. Daarnaast vragen wij ons ook regelmatig af waarom bepaalde taken en opdrachten in de show zitten: wat heeft het als doel? Voorlopig geven we het door de humor het voordeel van de twijfel.

Na de aflevering kun je ook een behind-the-scenes podcast luisteren in jouw favoriete podcast app.

Vanaf 6 augustus 2023 is Geuze & Gorgels: Geen Controle te streamen op Videoland. Genre: reality. Aantal afleveringen: 6. Lengte afleveringen: ca. 25 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's