Laatste aflevering B&B vol liefde zaterdag bij RTL 4: wie vindt nieuwe liefdespartner?

Laatste aflevering B&B vol liefde zaterdag bij RTL 4: wie vindt nieuwe liefdespartner?
Hoe sluiten Petri en Walter datingshow af?

Kijktip :

Zaterdag kun je kijken naar de laatste aflevering van dit zinderende seizoen van B&B vol liefde. Wil je dolgraag weten welke bed and breakfast-eigenaren hun ware liefde hebben gevonden in het datingprogramma? Dan zit je zaterdag goed bij RTL 4.

Slot B&B vol liefde gemist? Kijk deze en andere afleveringen terug via Gids.tv.

Liefde in het buitenland
Het is inmiddels een traditie geworden dat als de meeste tv-programma’s op vakantie zijn, je dagelijks bij RTL 4 kunt kijken naar de datingshow voor B&B-eigenaren. De Nederlanders runnen een bedrijf in het buitenland en hebben bijvoorbeeld weinig tijd om de liefde te vinden. Daarom helpt Art Rooijakkers ze een handje. Diverse geïnteresseerde vrijgezellen kwamen logeren bij de kandidaten om elkaar beter te leren kennen en wellicht de liefde te vinden.

Tantra-Walter en zure Petri
Ook in deze reeks kwamen er weer bijzondere types voorbij. Zo zorgde Walter voor heel wat gefronste wenkbrauwen met zijn spirituele uitspattingen en werd hij door veel kijkers bestempeld tot Tantra-Walter. Ook Petri maakte de tongen los met haar zwaar teleurgestelde en zure reactie op Hans die haar boom had gesnoeid. Verder zat het programma ook deze keer vol met allerlei andere spraakmakende, ongemakkelijke en liefdevolle momenten.

Het slot van B&B vol liefde is zaterdag 26 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's