Het Spaanse dorp: Zarra start zondag bij RTL 4: wie verdient een toekomst in Spanje?

Het Spaanse dorp: Zarra start zondag bij RTL 4: wie verdient een toekomst in Spanje?
Voorstelrondje zie je zondag, maandag start het seizoen

Kijktip :

RTL heeft weer diverse Nederlandse stellen gevonden die een nieuw leven willen opbouwen in een verlaten Spaans dorpje. Zondag 27 augustus kun je kennismaken met de koppels en vanaf maandag 28 augustus zie je wekelijks hoe de kandidaten dat doen en wie een toekomst in Spanje ‘wint’ in Het Spaanse dorp: Zarra.

Polopos en Ollolai
In Het Spaanse dorp: Zarra volg je de belevenissen van Nederlandse koppels die een nieuw bestaan proberen op te bouwen in een verlaten, ingedut Spaans dorp. Eerder zond RTL al de series uit vanuit Polopos en het Italiaanse dorp Ollolai. Ze moeten hun sporen zien te verdienen en indruk maken op de bewoners, om daadwerkelijk een toekomst op te bouwen in Zarra. Want de dorpsbewoners bepalen wie het huis El Premio mag houden.

Welke stellen doen mee?
Vier nieuwe stellen en trachten in een paar maanden tijd een bedrijf op te zetten en ze klussen gezamenlijk aan een huis. Aan het einde van de serie maakt één familie kans op het verbouwde huis en daarmee een toekomst in Spanje. De koppels die het avontuur aangaan zijn:

• Jaap & Jochem (37) uit Leusden
• Matthew (41) & Sabrina (42) uit Den Bosch
• Bastiaan (33) en Melissa (31) uit Groenekan
• Raymond (58) & Bianca (50) uit Lochem

Het Spaanse dorp: Zarra trapt op zondag 27 augustus om 21.30 af met de kennismaking en is vanaf maandag 28 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Het Spaanse dorp: Zarra terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's