Wat willen de kandidaten uit Een Jaar Van Je Leven? Tieten, tiny house of vliegtuig

Wat willen de kandidaten uit Een Jaar Van Je Leven? Tieten, tiny house of vliegtuig

Wat willen de kandidaten uit <em>Een Jaar Van Je Leven</em>? Tieten, tiny house of vliegtuig Zie boven de promo van Een Jaar Van Je Leven, nu bijna een jaar geleden waarin één van de kandidaten al over nieuwe borsten droomde als bestemming van de prijzenpot Vanavond in Een Jaar Van Je Leven staat de kandidaten weer een spel te wachten waar geld voor de huishoudpot mee te verdienen valt. Ze moeten daarvoor ombeurten benoemen en het voorgaande herhalen wat ze zouden doen met de winst. TietenZe zijn het erover eens dat het korte woorden moeten zijn om het goed te kunnen onthouden: tieten, tiny house, vliegtuig, van alles komt aan bod! Bekijk de beelden uit Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Een Jaar Van Je Leven (@eenjaarvanjeleven) Bekijk ook Zoë stopt met Een Jaar Van Je Leven: ‘Ik kan deze mensen niet meer zien’ Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven-Erik vindt handtasjes ouderwets: "Dat kan echt niet meer" Bekijk deze video » Moraima is geklier zat: "Ik pak je wel hoor" (Een Jaar Van Je Leven) Bekijk deze video »
TV :
Woensdag 16 augustus 2023 om 14:35

Zie boven de promo van Een Jaar Van Je Leven, nu bijna een jaar geleden waarin één van de kandidaten al over nieuwe borsten droomde als bestemming van de prijzenpot

Vanavond in Een Jaar Van Je Leven staat de kandidaten weer een spel te wachten waar geld voor de huishoudpot mee te verdienen valt. Ze moeten daarvoor ombeurten benoemen en het voorgaande herhalen wat ze zouden doen met de winst.

Tieten
Ze zijn het erover eens dat het korte woorden moeten zijn om het goed te kunnen onthouden: tieten, tiny house, vliegtuig, van alles komt aan bod! Bekijk de beelden uit Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 19.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's