Samen uit, samen thuis? start dinsdag bij RTL 4: net zo leuk als B&B vol liefde?

Samen uit, samen thuis? start dinsdag bij RTL 4: net zo leuk als B&B vol liefde?
Singles daten tijdens droomreis

Kijktip :

Wie fan is van B&B vol liefde hoeft niet te treuren om het einde van het spraakmakende datingprogramma. RTL komt namelijk vanaf dinsdag 29 augustus met een nieuwe show: Samen uit, samen thuis?. Ook dit programma staat in het teken van daten en reizen.

Samen uit, samen thuis gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Wie keert terug van reis met nieuwe liefde?
In Samen uit, samen thuis? doen vijf reislustige singles een poging de ware liefde te vinden. Mehrnaz, Eric, Bart, Robin en Cliff krijgen de kans om hun droomreis te maken naar een plek die al jaren op hun wensenlijstje staat of die veel voor hen betekent. Ze krijgen tijdens deze trip gezelschap van drie potentiële liefdespartners. En het is natuurlijk de grote vraag of ze samen terugkeren of niet…

Welk stel sluit af met bucketlist activiteit?
De daters bezoeken prachtige plekken over de hele wereld, in de hoop samen thuis te komen met een nieuwe liefde. Het avontuur begint met een speeddate en dan kiezen de vrijgezellen hun drie matches. Ze organiseren leuke activiteiten om hun dates beter te leren kennen. Eric maakt drie dames het hof in het Italiaanse Toscane. Bart neemt zijn dates mee op de nachtferry naar Zuid-Engeland en Mehrnaz wil haar hart laten verwarmen door drie bijzondere heren in het ijskoude IJsland. Tijdens de reis moeten de deelnemers afscheid nemen van twee dates zodat ze bij de eindbestemming met één date over te blijven. Dan volgt het moment van de waarheid: kiezen ze voor elkaar? Dan sluiten ze de droomreis af met een bijzondere bucketlist activiteit.

Samen uit, samen thuis is vanaf dinsdag 29 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt alle afleveringen van Samen uit, samen thuis terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's