Reünie B&B Vol Liefde: 'Dat wil je niet weten!'

Reünie B&B Vol Liefde: 'Dat wil je niet weten!'

Reünie <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Dat wil je niet weten!' Aan alles komt een eind en zo ook aan het veelbesproken seizoen van B&B Vol Liefde, dat de afgelopen zomer wederom miljoenen mensen bezig hield. RTL4 sluit komende zondag af met een heuse reünie, waarin Petri, Martijn, Walter, Debbie, Joy, Leendert en Marian en een aantal van hun dates nog één keer aan het woord komen. Hoe is het bijvoorbeeld afgelopen met Thalia in de Ardennen en heeft Walter het gevoel dat hij zijn dates een eerlijke kans heeft gegeven? De eerste beelden van B&B vol liefde: de reünie zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe René van der Gijp donderdagavond in Vandaag Inside helemaal los ging op Petri. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NLZIET (@nlziet) B&B vol liefde: de reünie is zondag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Suus uit B&B Vol Liefde reageert op haatreacties op Engelse stopwoordjes: 'Boomers' Bekijk deze video » Petri na zoveelste mislukking: 'Mannen komen en mannen gaan' (B&B Vol Liefde) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Simone klaar met zwijgende Martijn, 'Kom op.. geef antwoord!' Bekijk deze video »
TV :
Friday 25 August 2023 om 11:18

Aan alles komt een eind en zo ook aan het veelbesproken seizoen van B&B Vol Liefde, dat de afgelopen zomer wederom miljoenen mensen bezig hield. RTL4 sluit komende zondag af met een heuse reünie, waarin Petri, Martijn, Walter, Debbie, Joy, Leendert en Marian en een aantal van hun dates nog één keer aan het woord komen. Hoe is het bijvoorbeeld afgelopen met Thalia in de Ardennen en heeft Walter het gevoel dat hij zijn dates een eerlijke kans heeft gegeven?

De eerste beelden van B&B vol liefde: de reünie zie je hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoe René van der Gijp donderdagavond in Vandaag Inside helemaal los ging op Petri.

B&B vol liefde: de reünie is zondag 27 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's