Nieuw seizoen Chateau Meiland start maandag: wordt vete Caroline van Eeden besproken?

Nieuw seizoen Chateau Meiland start maandag: wordt vete Caroline van Eeden besproken?
Martien heeft stress

Kijktip :

Niet alleen Code Rosé heeft de deuren geopend, ook het kersverse televisieseizoen staat klaar voor vertrek. Maandag 28 augustus kun je kijken naar de eerste aflevering van het splinternieuwe seizoen van Chateau Meiland.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Alles rond Code Rosé
Martien, Erica, Montana, Maxime en haar gezin hebben zich wederom lange tijd laten volgen door camera’s. De kijkers kunnen alle ins en outs zien van hun persoonlijke levens, ook volgen we op de voet hoe het gaat met hun gloednieuwe project: het pension Code Rosé. In eerste beelden is al te zien dat Martien het allemaal niet meer trekt. “Ik ben het zo zat! Ik kan wel janken!”, gilt Martien.

Ruzie met Caroline van Eeden ook in realitysoap?
Wie zeker niet in deze reeks te zien is, is Caroline van Eeden. Even geleden maakte de ex-huisvriendin bekend dat ze een boekje opendoet over de familie Meiland. Ze vertrok na twee seizoenen na een hoogopgelopen ruzie uit Chateau Meiland. “Als het aan mij had gelegen, zou dit boek wellicht nooit tot stand zijn gekomen, maar ik heb geen andere keuze. Gedurende de afgelopen vier jaar is er zoveel over mij gezegd en geschreven, dat ik uiteindelijk niet anders kon dan één keer mijn eigen verhaal te vertellen.” Zal de familie Meiland reageren in de reallifesoap?

Het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is vanaf maandag 28 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's