'Martien Meiland is een act, als hij echt zo was had hij allang vastgezeten' (Vandaag Inside)

'Martien Meiland is een act, als hij echt zo was had hij allang vastgezeten' (Vandaag Inside)

Woensdag 23 augustus 2023 om 11:28

René van der Gijp is van mening dat Martien Meiland heel anders is wanneer er geen camera's draaien. Hij denkt dat het allemaal één grote act is: 'Als je zo bent had je al lang vastgezeten. Natuurlijk is hij niet zo, hij acteert dat hele typetje. Dat moet dodelijk vermoeiend zijn.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 22 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

'Martien Meiland is een act, als hij echt zo was had hij allang vastgezeten' (<em>Vandaag Inside</em>) René van der Gijp is van mening dat Martien Meiland heel anders is wanneer er geen camera's draaien. Hij denkt dat het allemaal één grote act is: 'Als je zo bent had je al lang vastgezeten. Natuurlijk is hij niet zo, hij acteert dat hele typetje. Dat moet dodelijk vermoeiend zijn.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 22 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Voormalige bestie Martien Meiland, Caroline, zit er helemaal doorheen en komt met 'wraakboek' Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's