Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in oktober 2023

Nieuw op Videoland: deze films en series zijn nieuw in oktober 2023
Met onder meer Eén grote familie

Film :

Het is indian summer tijd! De eerste blaadjes vallen van de bomen maar zeker aan het begin van deze maand is het nog lekker genoeg om zo af en toe buiten te zitten... als het niet te hard regent, anders kan je beter onder je dekentje gaan zitten en de nieuwste films kijken! Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in oktober 2023.

5 kijktips van Gids.tv

Without Sin (2 oktober)

Videoland (serie, bingen)

Stella Tomlinson is een rouwende moeder. Tussen haar en de man die ze ervan verdenkt haar veertien jaar oude dochter Maisy te hebben vermoord ontwikkelt zich een relatie. We volgen drie jaar lang Stella's leven vanaf de dood van haar geliefde, enige kind. Bekijk hier waar je vanaf 2 oktober Without Sin kunt streamen.

The Life Trail (6 oktober)

Videoland (serie, première)

De maatschappij is complexer dan ooit en met name jongeren worstelen met het maken van keuzes, hun gevoel voor eigenwaarde en de vraag hoe ze om moeten gaan met de uitdagingen die het leven ze voorschotelt. Acht jongeren met allemaal een persoonlijke uitdagingen van eenzaamheid en depressies tot het kampen met genderidentiteit, krijgen in The Life Trail de mogelijkheid om intensief aan de slag te gaan met zichzelf en hun grootste uitdagingen te overwinnen. Lees hier waar je vanaf 6 oktober The Life Trail kunt kijken.

Zomer in Frankrijk (6 oktober)

Videoland (film)

Onder andere Fockeline Ouwerkerk, Tjebbo Gerritsma, Jan Kooijman en Jasmine Sendar in de film 'Zomer in Frankrijk'
Twee gezinnen besluiten samen op vakantie te gaan naar Frankrijk. Maar na een jarenlange vriendschap ontstaan er plots gevoelens tussen vader Walt en Marie, de moeder van het andere gezin. Om de lastige situatie zo goed mogelijk op te lossen, hopen ze een liefde aan te wakkeren tussen hun beiden partners Luuk en Lieke. Lees hier waar je vanaf 6 oktober Zomer in Frankrijk kunt kijken.

Lees ook onze filmrecensie van Zomer in Frankrijk.

Eén Grote Familie (14 oktober)

Videoland (serie, bingen)

Chantal Janzen en Lykele Muus in 'Eén grote familie'. Bron: Videoland
De serie vertelt het verhaal van Julia, die samen met haar twee dochters en zoontje bij haar nieuwe vriend Taco en zijn twee dochters en zoon intrekt. Samen moeten ze leren omgaan met hun nieuwe leven en nieuwe (bonus)familieleden, wat gepaard gaat met herkenbare, komische, ontroerende en ook moeilijke momenten. Bekijk hier waar je vanaf 14 oktober Eén Grote Familie kunt streamen.

The Real Housewives of Amsterdam, S2 (23 oktober)

Videoland (realityserie, première)

Key art van 'The Real Housewives of Amsterdam'. Bron: Videoland
Eindelijk is het zover: Cherry-Ann, Djamila, Hella, Kimmylien, Maria, Susanna en de gloednieuwe housewife Tamara zijn terug met een gloednieuw seizoen. We volgen de zeven succesvolle dames uit de Amsterdamse high society op de voet en dat belooft nog meer humor, drama en verrassende wendingen. Bekijk hier waar je The Real Housewives of Amsterdam kunt streamen.

Lees hier de reality-tv recensie van The Real Housewives of Amsterdam seizoen 1.

Verder op Videoland

  • The Real Housewives of Orange County, S17 (5 oktober, realityserie, bingen) We volgen het leven van een aantal rijke vrouwen in Orange County, Californië. In hun glamoureuze leve proberen zij de balans te vinden tussen hun veeleisende carrières, het moederschap en een overvolle sociale agenda. Kijk ook de trailer.
  • TAFKAL, S2 (13 oktober, komedie, wekelijks) TAFKAL (The Artists Formarly Known As Lama’s) is terug! Elke week een verse gast en een zaal vol publiek dat suggesties de arena in werpt. Patrick Lodiers staat klaar met een bekende gast en zijn - nog bekendere - zoemer en de vier mannen gaan aan de slag met dátgene wat het publiek van ze wil zien: improvisatie! Kijk ook de trailer.
  • Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog (14 oktober, film) Juf Roos en Gijs gaan op vakantie en daar hebben ze superveel zin in. De lunchpakketjes zijn gemaakt, de koffers gepakt … de reis kan beginnen! Maar dan gaat er iets mis. Gijs slaat per ongeluk de rode roos van de jurk van de juf waardoor die haar magie verliest. Een groot probleem want met de bijzondere jurk konden ze overal naartoe reizen en nu gaat dat niet meer. Kijk ook de trailer.
  • Zoey 101, S3-4 (15 oktober, serie, bingen) De serie gaat over het leven van Zoey (Jamie Lynn Spears) die naar een voormalig jongenskostschool gaat. Enthousiast, opgewonden en vol goede moed begint Zoey aan het nieuwe schooljaar. Kijk ook de trailer.

Actuele video's

Meer actuele video's