Tv-recensie: Real Housewives of Amsterdam is vulgair en af en toe net iets te irritant

Tv-recensie: Real Housewives of Amsterdam is vulgair en af en toe net iets te irritant
De ultieme guily pleasure?

Film :

Vanaf 24 november staat het eerste seizoen van Real Housewives of Amsterdam op Videoland. De dames maakte in aanloop naar de lancering van de documentaire al furore in de uitzending van BEAU. Is de serie net zo 'goed' als ze in de uitzending lieten blijken? Lees hier de recensie van Real Housewives of Amsterdam.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Totale upper class
Luxe, rijkdom en drama: het leven van de housewives van Amsterdam staat er bol van. Maar is het echt alles goud dat er blinkt? De dames zijn de absolute upper class van onze hoofdstad, hoe ziet dat er uit?

De Real Housewives of Amsterdam, promomateriaal. Bron: Videoland

Beoordeling van Gids.tv

Deze beoordeling is gebaseerd op de eerste aflevering van Real Housewives of Amsterdam.

Als je het optreden van de dames bij BEAU hebt gezien, weet je natuurlijk eigenlijk al waar je mee te maken krijgt. De serie is een afspiegeling daarvan: het 'hele normale leven' van de jetset van de grachtengordel wordt gevolgd, met alle gevolgen van dien: veel geld, domme gesprekken, cosmetische ingrepen en types die toch al redelijk snel op je zenuwen gaan werken. Zo hier en daar is het allemaal best wel vermakelijk en we begrijpen wel dat ook deze serie de potentie heeft om de guilty pleasure kan worden. Het kijkt lekker weg. Voor een avondje op de bank met popcorn en een glaasje wijn (of bubbels, afhankelijk van hoe je zelf in de centen zit in deze moeilijke tijden) waarbij je nog eens lekker wil lachen: aanzetten die handel.

Deelnemers
De deelnemers van de Housewives of Amsterdam zijn Maria Tailor, Cerry-Ann Person, Djamila Celina, Hella Huizinga, Kimmylien Nguyen, Sheila Bergeik, Susanna Klibansky. Lees ook alle details over de deelnemers.

Vanaf 24 november 2022 is Real Housewives of Amsterdam seizoen 1 te streamen op Videoland. Genre: reality. Lengte afleveringen: ca. 45 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's