Recensie: Doggy Style vol wippende, kotsende en trippende honden op bizarre wraakmissie

Recensie: Doggy Style vol wippende, kotsende en trippende honden op bizarre wraakmissie
Met de stemmen van Will Ferrell, Jamie Foxx, Isla Fisher en Josh Gad

Film :

Vanaf 31 augustus is de film Doggy Style te zien in de bioscopen. Zelfs als je helemaal niets verwacht van deze bij vlagen hilarische en grove avonturenkomedie over Reggie en zijn vrienden, loop je aan het einde van de rit toch met een glimlach de zaal uit. Hond Reggie is een held! Lees hier de filmrecensie van Doggy Style.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Go Fetch Yourself"
Bijna alle honden zijn gek op hun baasje, maar wat als deze man een enorme eikel is. In dat geval wordt het misschien tijd om wraak op hem te nemen, doggy style. Borderterrier Reggie, zwerfhond Bug en Bugs vrienden Maggie en Hunter, zijn vastbesloten om brute wraak te nemen. Ze bedenken samen een plan en beginnen aan een episch avontuur om Reggie te helpen de weg terug naar huis te vinden en baasje Doug te laten boeten door zijn favoriete ledemaat er af te bijten.

Onder andere Reggie (Will Ferrell) en Bug (Jamie Foxx) in de film 'Doggy Style'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 65% | IMDb ★ 6,3

Verontrustende berichten kwamen een paar maanden geleden naar buiten rond deze productie. De eerste titel Strays was waarschijnlijk niet pakkend genoeg en werd later Doggy Style genoemd. Meestal is dat slecht nieuws, maar we kunnen opgelucht adem halen. De film Doggy Style is ondanks een zwaar ordinaire inslag een leuke komedie geworden. Neukende honden op kabouters, een heuse urine-vriendenpact en een missie om de geslachtsdeel van hufterbaas er af te bijten is een bizarre greep uit de anderhalf uur die je nu op het witte doek kunt zien. De hondentrainers, crew en cast verdienen toch wel een applaus. Drie sterren.

Cast
Naast de stem van Will Ferrell (Blades of Glory) zijn ook de stemmen van Jamie Foxx (Ray), Randall Park (WandaVision), Isla Fisher (Tag) en Josh Gad (Beauty and the Beast) te horen in deze film. Acteur Will Forte (Bob's Burgers) is te zien als Doug in de film. Deze productie is geregisseerd door Josh Greenbaum (Barb and Star Go to Vista Del Mar).

Vanaf 31 augustus 2023 is de film Doggy Style te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: komedie. Tijdsduur: 93 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's