Docuserie Volendam, een dorp in de Eredivisie vanaf maandag te zien op NPO 1

Docuserie Volendam, een dorp in de Eredivisie vanaf maandag te zien op NPO 1
Serie volgt Jan Smit en zijn voetbalclub

Kijktip :

Jan Smit is vanaf maandag opnieuw te zien in een realityserie, alleen draait het officieel niet om de volkszanger. De serie Volendam, een dorp in de Eredivisie vertelt het verhaal van FC Volendam. Voorzitter Jan Smit en trainer Wim Jonk hebben ambitieuze plannen maar daar is niet iedere Volendammer blij mee.

Volendam, een dorp in de Eredivisie gemist? Kijk alle afleveringen terug via Gids.tv.

Een jaar gevolgd
Voor de serie werden de voetbalclub én het dorp een jaar lang op de voet gevolgd. In zes afleveringen is te zien hoe de voetbalclub onder hoogspanning staat. Van Jan Smit tot de laatst overgebleven vissersfamilie en van de kapperszaak tot de Raad van Commissarissen, iedereen wil vooruit met de club. Alleen de manier waarop, daarover verschillen de meningen.

Blijven Jan Smit en Wim Jonk?
Jan Smit en Wim Jonk hebben grote plannen met de Volendamse club. Binnen vijf jaar willen ze Europees voetbal halen en er moet ook een gloednieuw stadion komen. Maar na de promotie naar het hoogste niveau blijkt voetballen in de Eredivisie toch moeilijker dan gedacht. FC Volendam staat in de winterstop laatste en Jonk moet het tij zien te keren. Ondertussen komt het bestuur onder leiding van Smit lijnrecht tegenover de Raad van Commissarissen te staan. Jarenlange relaties staan onder druk en het is maar de vraag of het bestuur het einde van het seizoen haalt.

Volendam, een dorp in de Eredivisie is vanaf 11 september elke maandag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Volendam, een dorp in de Eredivisie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's