The Big Bang start donderdag bij SBS6: zware beproeving voor BN'ers

The Big Bang start donderdag bij SBS6: zware beproeving voor BN'ers
Met Tooske en Bastiaan Ragas, Leo Alkemade en Dennis Weening

Kijktip :

Na Code van Coppens wordt de lat weer een stukje hoger gelegd. In het nieuwe programma The Big Bang gaan Staf en Mathias Coppens nog verder om bekende Nederlanders tot het uiterste te drijven. The Big Bang is vanaf donderdag 14 september te zien bij SBS6.

The Big Bang gemist? Kijk alle afleveringen terug bij Gids.tv en KIJK.nl.

Curieuze spellen en plagerijen
De sterren krijgen allerlei curieuze spellen voorgelegd en moeten de megaballon zo snel mogelijk laten knallen. Racend in een kart, zittend op een elektrische stoel, glijdend van een trap en schietend met een kruisboog krijgen ze van alles voor hun kiezen: groots opgezette spellen vol next-level-obstakels en plagerijen. Drie bekende duo’s gaan de strijd met elkaar aan.

Bekende Nederlanders gaan uitdaging aan
Ondanks de heftige beproevingen, is er weer een aantal BN’ers dat het aandurft om mee te doen aan The Big Bang. Onder anderen de duo’s Ruben van der Meer-Horace Cohen, Rutger van Barneveld-René le Blanc en Dave en Donny Roelvink gaan de uitdaging aan. In de eerste aflevering zien we Leo Alkemade en Dennis Weening in actie. Zij nemen het op tegen Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven, en Tooske en Bastiaan Ragas.

The Big Bang is vanaf 14 september elke donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Big Bang terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's