Flikken Rotterdam seizoen 7 is vanaf vrijdag te zien op NPO 1

Flikken Rotterdam seizoen 7 is vanaf vrijdag te zien op NPO 1
Gelijk een zaak met dodelijk slachtoffer

Kijktip :

Vanaf vrijdag kun je bij NPO 1 kijken naar een nieuw seizoen van Flikken Rotterdam. Het gaat om het zevende seizoen van de dramaserie over de strijd tegen criminaliteit in de havenstad.

Flikken Rotterdam gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Dodelijk slachtoffer
In de eerste aflevering van deze reeks belanden Dries en Carolien in een levensgevaarlijke situatie waarbij een dode valt. De rest van het team schiet hen te hulp, maar hun aanvaller ontkomt. Stan en Noucha zoeken de dokter die illegaal de nier van een Nigeriaanse immigrant heeft verwijderd. Tijdens dat onderzoek vinden ze een verband met de aanval op Dries en Carolien.

Spin-off
Flikken Rotterdam is de spin-off van de razend populaire crimeserie Flikken Maastricht. De Rotterdamse versie van de politieserie is sinds 2016 op de buis, ook in deze serie probeert een team van politieagenten en rechercheurs per aflevering meerdere zaken op te lossen. In Flikken Rotterdam spelen onder andere Mark van Eeuwen, Huub Stapel, Cees Geel en Ortál Vriend.

Het nieuwe seizoen van Flikken Rotterdam is vanaf vrijdag 15 september wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Flikken Rotterdam terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's