Formule 1 GP van Singapore live op tv en online: hoe laat begint de race?

Formule 1 GP van Singapore live op tv en online: hoe laat begint de race?
Gaat Max eindelijk winnen in Singapore?

Sport :

Na de grote prijs van Monza is het Europese Formule 1 seizoen klaar. Vanaf nu staan er alleen nog maar Aziatische en Amerikaanse GP's op het programma. De eerste daarvan is een avondrace op het Marina Bay Circuit in Singapore. Vanaf 15 september is het volledige Formule 1-raceweekend te zien bij onder meer Viaplay en F1TV Pro.

Lees hier waar je de Formule 1 in 2023 kunt kijken.

Eerste winst in Singapore?
Nadat Max Verstappen zichzelf in de geschiedenisboeken heeft gereden, is het nu nog tijd om 'even' wereldkampioen te worden. Bij een overwinning in Singapore zou dat al in Japan kunnen zijn, maar zijn kansen zijn groter in Qatar (over twee races). Het nachtcircuit van de stadsstaat Singapore is niet Max zijn favoriete circuit: hij won nog nooit op het Marina Bay Circuit. Komt daar nu verandering in?

Tijdschema GP van Singapore 2023

Vrijdag 15 september

  • 11.30 uur: eerste vrije training
  • 15.00 uur: tweede vrije training

Zaterdag 16 september

  • 11.30 uur: derde vrije training
  • 13.55 uur: voorbeschouwing kwalificatie (Viaplay)
  • 15.00 uur: kwalificatie (samenvatting)

Zondag 17 september

  • 12.55 uur: voorbeschouwing race (Viaplay)
  • 14.00 uur: race (samenvatting)

Lees ook de volledige kalender van het Formule 1 seizoen van 2023.

Viaplay
Het seizoen 2023 wordt voor de tweede keer uitgezonden door streamingdienst Viaplay. De dienst kun je natuurlijk online vinden, maar voor de Formule 1 is ook een speciale zender beschikbaar gemaakt.

De Formule 1 GP van Singapore is op zondag 17 september om 14.00 uur te zien bij Viaplay en F1TV Pro. Vanaf vrijdag 15 september zijn ook de vrije trainingen en de kwalificatie te zien op Viaplay en F1TV Pro. Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's