Recensie: misdaadthriller Reptile met charismatische acteur Benicio del Toro is dikke hit op Netflix

Recensie: misdaadthriller Reptile met charismatische acteur Benicio del Toro is dikke hit op Netflix
Nu nummer 1 op Netflix

Film :

Vanaf 29 september is de film Reptile te zien op Netflix. Wie graag een moordmysterie wil oplossen, zit geramd op de streamingdienst met deze film, die ook nog eens een sterke cast in huis heeft. Wie heeft Summer vermoord met 33 messteken? Lees hier de filmrecensie van Reptile.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

"Drop the lies"
Na de gruwelijke moord op een jonge makelaar probeert een geharde detective de waarheid te achterhalen in een zaak waarin niets is wat het lijkt, en ontmantelt daarmee de illusies in zijn eigen leven.

Acteur Benicio del Toro (Tom Nichols) in de misdaadthriller 'Reptile'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 68% | IMDb ★ 6,9

Met de klassieker Gone Girl ogenschijnlijk als grote voorbeeld wil videoclip-regisseur Grant Singer een film maken die daar bij in de buurt kan komen. En dat is bij vlagen best aardig gelukt. Helaas wordt het niveau van zijn spirituele voorganger eigenlijk vrijwel nooit volledig gehaald. Vooral actrice Alicia Silverstone speelt een uitmuntende rol naast acteur Benicio del Toro, die de film net dat extra beetje geeft. Geduld is een schone zaak bij de film Reptile: de puzzelstukken vallen heel langzaam op zijn plaats. Uiteindelijk is de film een iets te lange politiethriller die opvalt door goed acteerwerk, een uitstekende soundtrack en dreigende en gespannen sfeer. Maar we hebben beter gezien. Drie sterren.

Cast
Naast Benicio del Toro (The French Dispatch) zijn ook Justin Timberlake (The Palmer), Alicia Silverstone (American Horror Stories), Frances Fisher (Titanic) en Michael Pitt (Lisey's Story) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Grant Singer (Shawn Mendes: In Wonder).

Vanaf 29 september 2023 is de film Reptile te zien op Netflix. Genre: misdaad, thriller, drama. Tijdsduur: 136 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's